3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE KAO ŠTO JE BILO: Luković objasnio uzrok pada forme Crvene zvezde, odgovorio i navijačima

Objavljeno: 28.04.16 u 23:38

Kapiten crveno-belih veruje da zna šta je problem sa timom koji predvodi na terenu.

– Bode oči poraz u ovakvoj našoj partiji jer smo igrali za titulu. I takav pristup je neobjašnjiv. Nedopustivo je da bacimo 60 minuta utakmice, a znali smo da je Čukarički dobra ekipa. A, bio sam siguran na osnovu atmosfere u karantinu, pa i posle zagrevanja, da ćemo ući u meč 100 odsto i pobediti – izjavio je Aleksandar Luković za ‘Novosti’.

MARKO PANTELIĆ: Dajte šansu ‘zltanim orlićima’, Zvezda mora da pogodi sa pojačanjima!

Kapiten crveno-belih veruje da zna šta je problem sa timom koji predvodi na terenu.

– Psiha je u pitanju. Ekipa je i sebe i druge naučila da pobeđuje, dugo smo prvi i ušlo se u neku kolotečinu, došlo je do zasićenja, a pritom se kao posledica dogodio i pad forme. Nemoguće je celu sezonu odigrati u velikom stilu, dešavaju se loši periodi i mnogo većim ekipama. To naravno nije opravdanje i ne bi smelo da se dešava. Iz poraza se uči, dobro je došao da se spustimo na zemlju – istakao je ‘Lune’ i nastavio:

– Utisak je da smo ovog proleća mislili da je sve gotovo, da je sve završeno. Imali smo toliko veliku prednost da smo pomislili da će prvenstvo samo od sebe da se završi. Jesenas smo više grizli. A, u sportu otaljavanje posla ne postoji, kao ni minuli rad. Moramo da poradimo mi igrači na ličnoj pripremi utakmice. I ne radi se o treneru, već o nama samima.

SAŠA MARJANOVIĆ ZA HOTSPORT: Ovacije na mom ‘Čairu’ pamtiću do kraja života (VIDEO)

U poslednje vreme sve su češće kritike na račun Lukovića, iako je dugo bio primera pravog štopera za Crvenu zvezdu po mišljenju mnogih zvezdaša. Međutim, on se ne obazire na to.

– Ne dotiče me to i ne obraćam pažnju. Svako ima svoje mišljenje, a ja mogu da kažem da još neću ići u penziju. Ne pada mi na pamet. Lično znam da mogu mnogo, mnogo bolje, nisam ni 70 odsto od mogućnosti. Igraću fudbal dok smatram da mogu – objašnjava Luković.

– Znam kakvi su javnost i navijači, definitivno se slažem da ima mesta kritici zbog lošijeg pristupa, ali iluzorno je da se dovodi u sumnju kvalitet tima i igrača posle jedne izgubljene utakmice. Razumem i očekivanja navijača, znam da je Evropa blizu, ali smo upali u loš period i na nama je da se osvestimo – zaključio je Luković.

0
0

3 Komentara

  1. „Nije kao sto je BILO..“, al’ ce BITI KAO STO JE BILO-USKORO, PONOVO, ZAUVEKKK ..POREDAK „STVARI“ U SRBIJI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije problem forma,koja je ocajna,vec nacin na koji igrate ti i katai.Ponasate se kao da je klub vas.Driblas u petercu,zezas se,spor si,a kreces sa loptom u napad i stvaras kontru protivnicima.Neozbiljnost vam zameramo,NE poraz i losu formu koji su morali da dodju.Napred i resite vise tu titulu da slavimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter