6
Domaći fudbal

PR(A)VO POJAČANJE: Zvezda pronašla paklenog napadača za Ligu šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.16 u 09:38

U Ljutice Bogdana ozbiljno se razmatraju opcije za pojačanje na mestu napadača, a jednu od njih pronašli su u Belgiji.

Iako se spominje mogućnost da neki od domaćih špiceva, posebno Andrija Pavlović iz Čukaričkog, pojačaju crveno-beli tim u pohodu na Evropu, postoji određeno mišljenje da je bolje pronaći pojačanje iz inostranstva koji bi se uklopio as Hugom Vijeirom u najisturenijem del napada.

I on je, prema pisanju ‘Žurnala’, pronađen u Belgiji, tačnije, Vesterlou, a u pitanju je Frederik Gounongbe. Domaći komentatori verovatno će lomiti jezik zbog prezimena fudbalera Benina koji već dve sezone nosi dres Vesterloa.

KRAJ VLADAVINE: Odlazi Tomislav Karadžić, definitivno poznat njegov naslednik

Ima 28 godina, a ugovor sa svojim timom ističe mu na kraju ove sezone, što je velika šansa za crveno-bele da formiraju napadačku liniju u pohodu na Ligu šampiona.

Ove sezone postigao je 13 pogodaka, ali uz par manjih povreda i odsustvovanja sa terena.

(Izvor: youtube / wopinga 99)

VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: Prva želja crveno-belih suspendovana u svom klubu!

0
0

6 Komentara

  1. Welcome to Serbia gde P……. U…. je grobar do koske (gov.ar sa daske) koji menja nadimke (ranije se predstavljao kao Penzioner itd). Opterećen je Zvezdinim vestima, ostavlja 90 % komentara a treba malo da ostavi kompjuter i da prošeta. Ovako sedi kući, sam se sebi smeje i sanja bankomate.

    0
    0
    Odgovori
    • .!. XXAAXXAA .!. Opasno si „paklen“ lik bTendone .!. XXAAXXAA .!. OD SILNIH „PAKLENIH“ IGRACA, „pojacanja“, UPRAVE I NAVIJACA, PREDVIDJAM VAM ISTO TAKO „PAKLEN ZAVRSETAK“ !!! …K’O I U KOSARCI, STO STE U PAKLUUUU .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter