9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJ VLADAVINE: Odlazi Tomislav Karadžić, definitivno poznat njegov naslednik

Objavljeno: 29.04.16 u 09:23

Poslednja dešavanja u FSS izgleda da su konačno dovele do toga da Tomislav Kadaržić ode sa čela srpske kuće fudbala.

Već godinama, mahom među navijačima Crvene zvezde, vlada mišljenje da Tomislav Karadžić nije pravi čovek za funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a vrlo lako bi u godini osvajanja 27. titule šampiona navijačima crveno-belih mogla da bude ispunjena i ta želja.

Jer, promene u vrhu FSS-a započete odlaskom selektora Radovana Ćurčića i direktora reprezentacija Sava Miloševića nastaviće se smenom i na čelu Saveza.

BRUTALNO: Partizan objavio snimak napada i tuče ispred stadiona u Humskoj! (VIDEO)

Kako ‘Informer’ piše Tomislav Karadžić odlazi sa te pozicije, a zameniće ga Slaviša Kokeza, bivši potpredsednik Crvene zvezde, a trenutno u Savezu.

Međutim, Karadžić neće biti potpuno smenjen, već će dobiti neku od savetodavnih uloga u ovoj organizaciji, jer je poznato da on i Kokeza već neko vreme dobro sarađuju. U pitanju je dogovor između njih dvojice.

VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: Prva želja crveno-belih suspendovana u svom klubu!

Karadžiću se najviše zameraju slabi rezultati seniorske reprezentacije koja, već 16 godina nije otišla na prvenstvo Evrope, a propušten je i Mondijal u Brazilu pre dve godine.

0
0

9 Komentara

  1. Sve je isto, samo njega nema… .!. XXAAXXAA .!. Javna je „tajna“, da je Kokezin otac VELIKI Grobar i odlican prijatelj Toleta .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Koja si ti psihijatrija!!!! Neverovatno je da toliko pratish najveci srpski klub i pritom ga pljujesh, a svoj tim, za koji navodno navijash ne gledash ni na TV-u, a kamoli na stadionu!!! A i dosadan si vishe jer su ti komentari na nivuo malog deteta!!! Nadjesh termin na googlu i prekucash ga ovde, a da mu, pri tom ni ne znash pravo znachenje!!! U sushtini, HVALA shto si veliki pratilac najveceg kluba na istoku jevrope, Crvrnr Zvezde

      0
      0
      Odgovori
  2. Kao da ce biti nesto bolje ako bude predsednik zvezdas treba da biraju nekog drugog.jer sve se vrti oko zvezde i partizana.tako i reprezentacija zbog toga trpi.jer jedni druge vredaju.a ne zna se ko je gori.

    0
    0
    Odgovori
    • Covic,vucic,dacic,,cure,tole…neka popravlja ko hoce Vazno da vi sedite uz tastaturu,posebno utorkom i sredom i gledate Zvezdu svetskog sampiona kako ide pravo do londona

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter