9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IBANJEZ OBEĆAO DELIJAMA: Ako treba umrećemo na terenu…

Objavljeno: 29.04.16 u 13:03

Luis Ibanjez kaže da ga je razbesneo poraz od Čukaričkog, ali da su i sudije imale udela u tome.

Posle poraza od Čukaričkog Zvezda je volšebno došla od ‘plus 32’ do svega ‘plus šest’ u odnosu na prvog pratioca, a to je upravo ekipa sa Banovog brda.

Stoga, sada su sve misli i energija crveno-belih usmereni na osvajanje šampionske titule, što je pre moguće, kako ne bi vrag odneo šalu.

– Ne da možemo, nego moramo da pobedimo u naredna dva kola i osvojimo titulu. Ne ostavljam prostor za bilo kakvu drugu mogućnost. Ako treba, umrećemo na terenu, ali titulu ćemo osvojiti na utakmici protiv Vojvodine – rekao je Ibanjez za ‘Informer’.

PR(A)VO POJAČANJE: Zvezda pronašla paklenog napadača za Ligu šampiona (VIDEO)

Imao je i primedbi na suđenje, odnosno, nejednak kriterijum na dve strane terena.

– Meni je najteže palo to što smo izgubili. Hajde što nismo matematički osvojili titulu, osvojićemo je na nekoj od narednih utakmica, ali poraz me je baš iznervirao. Imam utisak da su nam dva puta došli do gola i matirali nas. Još onaj penal… Pa isto onako sam i ja pao, pa sam dobio žuti karton. Ali šta je, tu je. Ne možemo sad kukati na sudije – istakao je levi bek crveno-belih.

VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: Prva želja crveno-belih suspendovana u svom klubu!

Ibanjez smatra i da Fudbalski savez Srbije svašta radi kako bi pokvario slavlje Zvezdi, ali da u tome neće uspeti.

– Vidite da igramo bez publike do kraja, ako nam ne smanje kaznu. Nama navijači jako znače. Da smo ih imali na meču sa Čukaričkim, ko zna šta bi bilo. Uostalom, nisu Zvezdini navijači izazvali haos na derbiju, nego Partizanovi. Zatim je policija ušla na sever i tako je krenulo celo ludilo. Nepravedno smo ovoliko kažnjeni – zaključio je Lučo Ibanjez.

0
0

9 Komentara

  1. Uh,Ibanjez,jao nemojte, pa ko ce onda da vam deli packe kao Cuka. Samo nek ste nam vi zivi i zdravi i pobedjeni u svakoj narednoj utakmici,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj grobar se zove Zoran ima 100 nika…batica, milovan, marlon, penzioner, vb, goran, zoran, zole, zuk, grobar do koske, grobar, grobar85 itd…njemu je Zvezda unistila zdravlje, samo lupa i pise nebuloze!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter