6
Domaći fudbal

POZNATA PRVA META PARTIZANA: On će naredne godine predvoditi crno-belu navalu (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.16 u 16:14

Tim iz Humske započinje rad na rekonstrukciji sastava.

Kako piše azerbejdžanski portal „Sport 7„, prva meta Partizana biće napadač azerbejdžanske Zire, trenutno drugoplasiranog tima prvenstva, Nelson Bonilja.

TOMIĆEV ODGOVOR BOŽOVIĆU: Živković kod vas koliko Vijeira kod nas

Bonilja je rođen u El Salvadoru, ima 25 godina, karijeru je započeo u domaćem timu Alijansa, nakon čega je igrao u rumunskom Vitorulu, da bi odatle stigao u Ziru. Trenutno je prvi strelac azerbejdžanske lige.

Prema pisanju ovog portala, dogovor je blizu postizanja, a cena bi trebalo da bude između 300.000 i 500.000 evra.

(Youtube/Marcartalents SportsAgency)

BOŽOVIĆ NAGOVEŠTAVA SENZACIJU VEKA? Zvezdin trener merka Živkovića!

0
0

6 Komentara

  1. Nije ovo lose sto se da videti na ovoj snimci. Objektivno, ima on stofa, snalazljiv je pred golom,ume i daapasira,dosta elemenata tuuima pozitivnih, cini ,i se i da je vrlo brz, lepo resava situacije jedan na jedan sa golmanom,ali,ali i ali, mora se on nekoliko puta videti uzivo, priupitati Rumune….Ipak, prema vidjenom a u uporedbi sa Tawambom iz Trencina ,ipak je slabiji igrac.Tawamba je apsolutno viseg kvaliteta, uopste ne treba imati dilema. Ako se moze, obavezno izbor je Tawamba, ako nema novca , onda uzeti ovoga. Ilijev ce uhvatiti sevap,to znaci boziju milost, ako dovede Sumu i Tawambu!!! I da proda ovih 7 do 10 koji kradu bogu dane i zive o trosku Kluba.
    Ja sam cuo u carsiji da ce FkP i Cuka napraviti neki dill ukljucivo Pavlovica u taj aranzman. Zato iz Cuke salju signale „odbijanja“ ali gde se vatra zapali, lako se razoreva.Zar je Cirkovic los igrac za Cuku,npr? A ima tu jos kombinacija,ohoho!

    0
    0
    Odgovori
  2. Napadac treba svakako neznam dali je taj to sto nam treba prvi put do sada doveli su igrace iz srednje razvijenih fudbalskih zemalja iz evrope gogua i everton i to je dobra stvar momci su u prici kako se u evropi igra pa je onda partizan bio zainteresovan za desetku slovana subu koji ji isto odlican izbor neznam dali su jos zainteresovani a trebalo bi pa po toj logici trebalo bi i napadaca iz srednje evrope dovesti odlicna je ideja sto ce pripreme biti u poljskoj razvijenoj zemlji mozda bi i tamo mogli naci napadaca mi sve podcenjujemo ko su ti poljaci madjari belgijanci svajcarci i dru posebno cesi i sslovaci tako da bi kicma tima bili igraci koji su se afirmisali u evropi gogua..everton..suba..napadac balazic.

    0
    0
    Odgovori
    • Gogua ne zna gde bije,decko nema pojma,jedino sto je visok i skida glavom visoke lopte,ostalo nula.Everton samo trci ko muva bez glave i bije ko lud,svaka lopta mu ide unazad ali za zadnjeg veznog i nije los,pogotovo u odbrani,gde kvari igru protivnika i faulovima zaustavlja napade a sto se tice kreacije,pojma nema.Za ostale,nikad cuo,videcemo kad budu dosli,ako uopste dodju.

      0
      0
      Odgovori
      • gogua samo odigrao lose zadnji derbi, pre toga sve sto je igrao izdominirao, racunajuci i prvi derbi………….. ja stvarno neznam sta ti pricas, covek na zemlji bolji od sve i jednog defanzivca sto smo imali zadnjih par godina ……………. everton jeste klasican trkac, ima onaj juznoamericki mentalitet, agresivni, ali da je los igrac, nije …………. mnogo smo jaci sa njim nego sa jevtovicem …………. a ovaj napadac, ovo sto sam gledao na snimku, jednom recju smesan

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter