10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆEV ODGOVOR BOŽOVIĆU: Živković kod vas koliko Vijeira kod nas

Objavljeno: 22.04.16 u 15:56

Trener crno-belih odgovorio je kolegi sa klupe Crvene zvezde.

Nakon današnje izjave Miodraga Božovića kako Andriju Živkovića vidi kao savršen dodatak igračkom kadru Crvene zvezde, Tomić je imao spreman odgovor.

BOŽOVIĆ NAGOVEŠTAVA SENZACIJU VEKA? Zvezdin trener merka Živkovića!

Naime, u izjavi datoj „Žurnalu“ Tomić je, na pitanje da li bi u ekipi voleo da vidi Huga Vijeiru umesto Živkovića, bio iskren:

– To je nerealno, nerealna je priča. Mi imamo igrače koji su tu, od kojih želimo da izvučemo maskimum, rekao je Tomić.

SAMOUBISTVO FUDBALSKOG VELIKANA: Čemer, jad… Jednostavno, tužno i ružno (VIDEO)

0
0

10 Komentara

    • Nemaš pojma o životu.I te kako smo znali da je Kleo kvalitetan igrač,ali Zvezda je zapala u krizu,nije imala para jer je morala da isplati pare bivšem klubu.Partizan je platio i uzeo ga.

      0
      0
      Odgovori
      • A sada ste vi puni para!?
        A onih 60mil.evra duga stavili ste na stranu, to ce veliki vodja i patuljak iz predgradja da „vrate“ gradjanima Srbije, kao sto su vratili 19mil.evra duga koju je napravila kk zvezda.

        0
        0
        Odgovori
      • A sada ste puni para?!
        Gde odose 60mil.€ duga koje imate, jel su mozda i to veliki vodja i patuljak iz predgradja vratili, kao sto su vratili 19mil.€ duga kk zvezda?
        Pasce i „veliki“ , a onda bujanovacka liga…

        0
        0
        Odgovori
        • A to ce vam srediti vasa legenda Fadilj Vokri! Ipak je on predsednik FS Kosovo

          0
          0
  1. Po cemu on ‘ODGOVARA’ Bozovicu??Ko je njega sta pitao da odgovori njemu?Bozovic je samo prokomentarisao da je Zivkovic kvalitetan i da pravi razliku i da bi bio pojacanje.Gde je tu receno da ga dovodi?!?Plus gde je rekao nesto Tomicu smesnom?Posto su naravno grobari ne ljudi i mrze sve redom,logicno sto mora da pecne prvi Bozovica.Uostalom,Zivkovic nije vas vise.

    0
    0
    Odgovori
  2. Alibi mozgonjo vidi se da si strcčnjak o fudbalu….tebe niko nista ne pita..Zivkovicu istice ugovor za par meseci i mozes samo da prdis od muke..a Zivkovic ako hoce u Zvezdu..mozes slobodno da skaces na glavu koliko hoces dok Vieira ima ugovor sa Zvezdom…. ko li te samo naucio o fudbalu ..verovatno Vazura…..dva intelektualca koji neznaju ni gde im je dupe..samo takve i nadjes u partizanu…nigde na drugom mestu

    0
    0
    Odgovori
  3. Čeka se komentar od grobar do koske (ukoliko ne promeni nadimak). Samosmeh je čudo. Inače lik sanja ulicu Nemanjinu i sanja bankomate…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter