6
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

BOŽOVIĆ NAGOVEŠTAVA SENZACIJU VEKA? Zvezdin trener merka Živkovića!

Objavljeno: 22.04.16 u 14:18

Miodrag Božović otkrio da mu se mladi fudbaler Partizana savršeno uklapa u planove.

Andrija Živković je prolećni deo sezone proveo u Teleoptiku, nakon što je usledila suspenzija jer nije želeo da protuži ugovor sa Partizanom.

Pošto je evidentno da će mladi krilni fudbaler napustiti crno-bele, novinari su upitali Miodraga Božovića da li bi voleo da vidi Živkovića na Marakani, na šta je Božović odgovorio potvrdno:

– Jedan je od najboljih, najtalentovanijih igrača lige, pravi razliku. Dokazao je kvalitet u Ligi Evrope. Da, bio bi nam pojačanje, rekao je Božović, možda ovime i nagovestivši transfer koji bi sigurno izazvao tektonske potrese u srpskom fudbalu.

NEMA POVLAČENJA: Karadžić ostaje na čelu FSS

To se savršeno uklapa u njegove želje jer je, prema Grofovim rečima, ekipi neophodno da ima bar po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji:

– Greške su uvek moguće, naravno, ali mi smo za sad pogodili sa 90% pojačanja. Voleo bih još pet igrača, nadam se da će ih toliko i doći. Moramo pojačati konkurenciju ako želimo da uradimo nešto u kvalifikacijama, rekao je Zvezdin strateg, koji je potom rekao da je najveći problem novac, „jer njega nema“.

Na pitanje da li bi prihvatio ponudu da postane selektor Srbije, rekao je da ga takva pitanja teraju da se oseća neprijatno:

– Iako prija takvo mišljenje, već postoji selektor, živ i pismen, koji sve ovo sluša, i koga i lično poznajem, zaključio je Miodrag Božović.

OD STARTA NA TERENU: Grof ‘baca u vatru’ u Čačku jednog od najtalentovanijih igrača Zvezde

0
0

6 Komentara

  1. Bozovic nijr nista nagovestio, izmisljate! Mislim da je to nefer gaf prema navijackim masama koje dezavuisete. Sledeci put napisite da Ivan Tomic nagovestava prelazak Vieire u Partizan, a moze i da je Partizan otkupio Grujica od LPoola-a! Pa da bude kompletan cirkus!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ganska klasika! Covek kaze istinu sta misli kao odgovor na pitanje ganskog novinarcica elem da bi on bio pojacanje a vi kosmicki pomerate pricu- kao eto samo sto nije potpisao! Inace, vidim da ste sajt koji uvek afirmise Zvezdinu pricu a PArtizana kopate zivog i zdravog. Lepo se proglasite zvezdinom revijom i posteno brate, pa neka ne zahbte javnost. Ne izmisljajte u korist frajlice. Ne trazite argumente koji idu uz nju, poput onomadnog izmisljanja intervjua sa dvojicom sudija kako je sve na onom skandal Derbiju bilo ok i sve u stilu zataskavanja i „sta Partizan bulazni“! Samo vas pratimo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Jes’ nema boljih ponuda nego da se prostituise po komsiluku. A ovi iz uprave FKP su njegovom suspenzijom ucinili najveci zlocin, protiv Partizana i fudbala uopste, a da ne pricamo koliko nepravde je naneseno Andriji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter