1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U PROBLEMU: Hugo preskače odlučujuće utakmice?

Objavljeno: 18.04.16 u 00:10

Crvena zvezda je u poslednjim sekundama 151. večitog derbija izgubila dva boda protiv Partizana, te su joj sada potrebne još dve pobede za proslavu titule.

Ipak, do njih neće bit lako stići. Crvena zvezda ima dosta kadrovskih problema, najveći je nastao baš protiv Partizana. Naime, u prvom poluvrmenu je najbolji strelac tima Hugo Vijeira nezgodno doskočio, iskrenuo je zglob, zbog čega je u drugom poluvrmenu morao iz igre.

NEOBIČAN PRIZOR NA DERBIJU: Ono kad žandarm iza gola slavi pogodak svog tima (VIDEO)

Stepen povrede još nije procenjen, tačnije će se znati kada spadne otok, ali se u klubu plaše da bi Vijeira mogao, ne samo da preskoči gostovanje u Čačku, već i možda odlučujući meč protiv Čukaričkog na stadionu „Rajko Mitić“. Ipak, trebalo bi sačekati poslednju reč lekara…

ZVEZDU ČEKA OŠTRA KAZNA: Bez Delija do titule?

0
0

1 Komentara

  1. Kako 2 pobede trebaju Zvezdi do titule kad moze i pobeda i remi?Ostalo je jos 6 kola do kraja da Zvezda ima 14 bodova prednosti,da Zvezda sada npr odigra 2 utakmice i jednu pobedi,jednu odigra nereseno to je novih 4 boda,znaci imala bi tada 18 bodova prednosti a Partizan svih 6 da pobedi do kraja osvojili bi 18 bodova…Znaci imali bi isti broj bodova ali bi Zvezda bila prva zbog boljeg medjusobnog skora a i gol razlike kako god da se gleda…Losa vam je matematika, Zvezda ako nece da zavisi od drugih mora da osvoji 4 boda u 2 utakmice,ostale 4 moze da izgubi ili igra nereseno…A ako Partizan npr izgubi jednu utakmicu Zvezdi je dovoljan i 1 bod…Ako Partizan odigra 1 neresenu Zvezdi je dovoljna i 1 pobeda…Znaci Zvezdi trebaju 4 boda do sigurne titule a u slucaju kiksa Partizana (poraz Partizana) treba joj 1 bod ili (remi Partizana) trebaju joj 3 boda…1,3 ili 4 nebitno mislim da Zvezda ima kvalitet da ih osvoji,ako od 18 mogucih bodova ne mogu da osvoje 4 ili mozda ta 3 ili 1 onda i ne zasluzuju titulu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter