3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEOBIČAN PRIZOR NA DERBIJU: Ono kad žandarm iza gola slavi pogodak svog tima (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.16 u 00:12

U finišu današnjeg 151. ‘večitog’ derbija dogodio se zanimljiv momenat koji nisu svi zapazili u prvi mah.

Incidenti, tuče, krvave glave, golovi i bombe sa 35 metara, provokacije, sukobi… Sve to obelećilo je današnji meč između Crvene zvezde i Partizana koji je završen rezultatom 1:1.

SVIMA IM JE UŠAO U GLAVU: Igrači Zvezde pričaju samo o jednom detalju

Ipak, zapazili smo jedam momenta koji nije svakidašnji, ali opet pokazuje da niko nije imun na pogodak svog voljenog tima.

Posebno kada je u pitanju onakav pogodak Predraga Sikimića, koji je u 85. minutu zakucao loptu pod samu prečku gola Partizana.

ANLAVE: Jedan od mirnijih derbija, ‘samo’ je Zvezdin navijač izgubio dva prsta

Eksplodirala je Marakana, a radost nije krio ni policajac iza gola Partizana. Pomenuti momenat pogledajte u 18. sekundi priloženog snimka.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

3 Komentara

  1. kako god vi ste natrpani!!!! Krupnikovic makaziceeeeee,Stojkovic kornerrrrrrrrrrrrrr,Viera sa dvadeset pet metaraaaaaaaaaaaaa,Sestic via Borotaaaaaaaaaaaaaaaa,pa red je da se i vi malo radujete dok jos niste zvanicno presli da igrate u Zapresicu ipak je kod kuce najlepse!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter