3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDU ČEKA OŠTRA KAZNA: Bez Delija do titule?

Objavljeno: 17.04.16 u 22:09

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije imaće mnogo posla narednih dana posle događanja na 151. večitom derbiju.

Novi derbi, ista priča. Tuče na tribinama, bakljade, prekidi, napad na čelnike Partizana, opšti haos. Kao po navici narednih dana najviše posla imaće nadležni organi u FS Srbije. Disciplinska komisija će sada odrediti kakava kazna čeka crveno-bele zbog loše organizacije utakmice. Da li će biti oštra? Sigurno da hoće.

TUŽNO: Ovako su stranci videli 151. večiti derbi (VIDEO) (FOTO)

Ako se pogleda da je Partizan na prošlom derbiju kao domaćin kažnjen sa 800 hiljada dinara i dve utakmice pred praznim tribinama zbog prekida pravljenih bakljadam, onda šta čeka Crvenu zvezdu. Em bakljade, em tuča na tribinama. Kako Novosti nezvanično saznaju crveno-bele će sigurno sačekati drakonska novčana kazna i dve utakmice bez prisustva publike. To znači da će Delije svoje ljubimce u pohodu na titulu moći da gledaju samo jednom, u poslednjem kolu. Naravno, ako kazna ne bude i veća, te i proslava krune bude bez navijača.

ANLAVE: Jedan od mirnijih derbija, ‘samo’ je Zvezdin navijač izgubio dva prsta

Postavlja se pitanje hoće li i Partizan biti kažnjen zbog incidenata koje su izazvali Grobari?

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter