31
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVIMA IM JE UŠAO U GLAVU: Igrači Zvezde pričaju samo o jednom detalju

Objavljeno: 16.04.16 u 22:01

Današnji 151. ‘večiti’ derbi mogao bi slobodno da se ‘spakuje’ u poslednjih 10 minuta meča.

Posle Aleksandra Lukovića, kritike na račun proslave gola Evertona Luiza uputili su i Luis Ibanjez i Marko Grujić.

Argentinac je posebno bio iznerviran, pa je odmah posle meča želeo sve to da raspravi sa Brazilcem, ali su ga u tome sprečili igrači oba tima.

LUKOVIĆ BESAN: Sve je bilo u redu, osim Evertona!

– Tužan sam. Osećam se kao da smo izgubili utakmicu u poslednjih 30 sekundi. A Everton je čovek koji ne poštuje svoje navijače. Ja da sam dao gol u poslednjem minutu derbija, otišao bi na krov tribine sa našim navijačima. Nije mi bilo jasno i svašta bih uradio da me kolege nisu zadržale – bio je vidno nervozan Ibanjez.

– Sporečkao sam se i sa Ilićem, ali ga poštujem. Znam da je on velika zvezda Partizana i da je veliki igrač -izjavio je Ibanjez.

MIHAJLOVIĆ RAZOČARAN: Kako da igram kad su mi devojka i majka u srcu nereda?!

Marko Grujić bio je nešto mirniji od Ibanjeza, ali je kao igrač koji više neće igrati ‘večite’ derbije, imao poruku za Evertona.

– Everton nije svestan šta je uradio. Napravio je sebi probleme u gradu, udario je glavom u zid. Katastrofalno se ponasao i u prvom derbiju. Skače na svaki duel – bio je iznenađen njegovim ponašanjem Marko Grujić.

0
0

31 Komentara

  1. wow…. Ala si nalupao sad glupost do gluposti.A za nekog kazes da je Sendvicar piglu….Upucujes ovde na neku realnost,a svako vidi da ti glava sluzi samo za sisanje… Tako da realni bolje ne komentarisi, kad nemas nista pametno napisati…Ps…Pametan i grobar…..Ne moze to da ide zajedno … bar je tako u tvom slucaju isfrustrirani kompleksasu…haha

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahaha….Trebalo bi nesto da ti ogovorim,ali cak ni ti ne znas sta si sa svojim komentarom hteo da mi saopstis…Za komunikaciju treba da imas mozak ,a ti ga ocigledno nemas,cim si navijac partizana,samim tim i pokazujes koliko si inteligentan.Probaj da komuniciras sa grobarom do koske….. takve poput tebe, moze da razume samo slican istom…hahahah

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti si mojq a ne car, imas bubuljicu na dupetu!Nezreli pacenice, nisi ni svestan koji greh pravis i svojoj drzavi i narodu u koje se toboze kunes.Pozdrav od Jurica i Robija!

    0
    0
    Odgovori
  4. Jedan predhodnik rece da niste bili kompletni .aj recimi molimte ko to nije igrao“fofana“ pa vas trener ga ne stavlja.ili je mozda trebalo da dodje mesi da vas pojaca.izjednacili ste greskom naseg golmana al i to se desava moras da castis jednom boraniju.taj mali glumac sad nije mogao da igra smetala mu tuca na istoku i na jugu.koda je na jna bilo bolje.nego rdjavom k…u i dlake smetaju.a onom paceniku

    Emersonu je da se spakuje to je bilo toliko isfrustrirano da nevredi pricati.
    emersonu njemu je bolje da se pokupi iz bg.

    0
    0
    Odgovori
  5. Navijaci malog partizana su se toliko srozali da su se poceli radovati i neresenim rezultatima protiv nas…HM..zanimljivo je koliko dominiramo kad protivnici slave i bod..ahahah Vi bi ste pre bili konkurencija u vasoj maticnoj drzavi Hrvatskoj nego u nasoj lepoj Srbiji,gde ste ocigledno uvek bili manjina…Vidjeno i na stadionu kolika vas je saka jada..haha

    0
    0
    Odgovori
    • Veoma sam srecan da smo manjina u ovoj Srbiji… A da ste vi vecina koja slepo podrzava svog vodju. Sendvicaru piglu, ostace zabelezeno zauvek da je vas vodja prodao Kosovo, osakatio drzavu i narod kao niko do sada, uz svesrdnu pomoc vas „velikih Srba“… Puni su vas autobusi svuda po Srbiji ovih dana, budi ponosan!

      0
      0
      Odgovori
  6. Nije lako navijati za mafijaški klub kad si navikao da ti se svi skljanjaju i „obaraš rekorde“. I onda izađe neko ko ide „u meso“ jer i to je fudbal i tako se igra u evropi. Ah da tu evropu će videti samo u pretkolu, pretkola kvalifikacija. I zbog te dve utakmice što će da odigraju sve ovo su nameštali celu sezonu. Nije lako.

    0
    0
    Odgovori
  7. On nije uradio nista tako strasno da toliko zuci prosipate na njega. Covek ne zna ovde odnose , pogotovo izmedju frajlice i sampiona, tako da to sto se malo proveselio pred zagrizenima nije nikakav greh. U ostalom , gde to pise pravilo po kojem je on kaznjen iskljucenjem!? Nadjite to pravilo! Sudija treba biti kaznjen sa nesudjenjem dva kola prvenstva jer je pokazao da nema pojma o pravilima. Dakle, 15 dana da uci pravila!
    Evrton je bomba boy, on je opalio topovsko tane i otvorio vam neizlecive rane…. kojih cete se secati dok ste zivi. Gol sa 35 m. brale, to je za aplauze celog stadiona a ne da cmizdrite kao pi.k.tine kao on nije bio korektan. Nista tu nije bilo loseg, jedino je sve bilo super-ono kad ljubi grb sampiona, pred vama, e to je jednostavno neopisivo i za zauvek!
    Umesto zalopojki , priznajte da smo ovako nekompletni uspeli da iz rupcage odnesemo bod, zacepimo vam golcinu i odnesemo bodic. Puknite od mukice, zagrizeni sizofreni….!

    0
    0
    Odgovori
  8. Čini mi se da je i Visina Hugo slavio gol pred grobarima. Posle se izvinjavao kao nije znao. Tada nije smetalo,sada da. Licemerno. A Grujić, dečka nema fudbalski nigde, mora da priča.

    0
    0
    Odgovori
  9. Bukvalno svi igraci i naviaci CZ zameraju Evertonu zbog njegove grube igre jer su navikli da fudbal na ovim prostorima malo grublji od baleta. Da Kataija kao najbojeg igraca lige na pojedinim utakmicama nijednom ne fauliraju cak da nema ni cuvara u pojedinim momentima. To ce najvise da oseti Grujic kada dodje dodje u PL, pa bi ga ja savetovao da ne prica mnogo vec da uci kako se igra na zapadu

    0
    0
    Odgovori
  10. Grujić – lažna zvezda lažne Zvezde. A šta je taj napaljeni klinac uradio Jevtoviću u avgustovskom derbiju, i to nimalo slučajno, i nije snosio nikakve sankcije?!? Sad će neko da „polomi Evertona“?!?! Neki su se ovde malo razlajali, a neki previše ćute.

    0
    0
    Odgovori
  11. Otvoren poziv Grujica navijacima da lincuju Evertona!Znam da boli kada ovako primis gol ali da li je vredno toga da se poziva masa na ugrozavanje necijeg zivota…

    0
    0
    Odgovori
    • Decko, pogledaj koga vasi kosarkasi reklamiraju…reklamira se IDEA…pa glavni sponzor vam je franjevacka firma…tu se vidi ko je franjevacki tim..

      0
      0
      Odgovori
  12. Ko bre da se potrudio, pa druže vi se radujte kao da ste osvojili titulu a ne odigrali nerešeno protiv Zvezde koja vas dva puta u jednoj sezoni siluje, nemojte večito tražiti opravdanja u greškama sudija, malo je glupo…

    0
    0
    Odgovori
    • 2 puta nas siluje ? da je bilo posteno sudjenje u 150-om derbiju bilo bi ponizenje za zvezdu, prekinut njihov niz nepobedivosti, ma nemoze to ……………… pa covece razbili smo vas prosli derbi, sudija vam poklonio pobedu, nesudjen penal i 2 puta dize ofsajd gde nije bilo, jedan kod gola, jedan kod stopostotne sanse 1 na 1 …………….. a o ovom derbiju, blagi ocaj obe ekipe, nezasluzeno bi bilo da je bilo ko pobedio

      0
      0
      Odgovori
  13. Rec majmun ne treba da je u sportu, nauci izrazavanje, Everton je dobio crveni, i to je to, sad kojekakva zaljakanja, jer sudija nije potpomogao nesto Zvezdi. Vojvodina,Borac,Partizan, ko je sledeci,da se potrudili,crno beli bi vas dobili. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  14. a grujiću jes ti svestan šta ti reče tom istom evertonu da se desi nešto zna se od koga je došlo pa jesi ti pametan ili glup za tako nešto izjaviti,majmune jedan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter