3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHAJLOVIĆ RAZOČARAN: Kako da igram kad su mi devojka i majka u srcu nereda?!

Objavljeno: 16.04.16 u 21:37

Očekivalo se mnogo od Nemanje Mihajlovića na današnjem derbiju, ali nismo videli previše, a on je posle meča otkrio razlog tome.

Posle meča Mihajlović se pre svega osvrnuo na samu utakmicu i 90 i kusur minuta na terenu.

– Pokazali smo karakter. Na poluvremenu nam je šef dao instrukcije i mi smo to primenili i preuzeli kontrolu. Moja igra je mogla da bude na mnogo većem nivou i moraću da vidim narednih dana šta je razlog. Neću ni sebi da stvaram nepotreban pritisak, jer derbi je derbi. Da je moglo bolje sa moje strane – jeste. Ostaje žal što nismo ušli u meč kao što smo planirali. Idemo dalje, da izborimo finale Kupa – rekao je Mihajlović.

ANLAVE: Jedan od mirnijih derbija, ‘samo’ je Zvezdin navijač izgubio dva prsta

Posle toga je poručio da je spreman i na kritike ukoliko će ih biti, ali se posebno osvrnuo na nerede na tribinama. Na pitanje kako to utiče na igrače na terenu, Mihajlović je opširno odgovorio.

– Kako da ne utiče? Meni su majka, devojka i brat bili na istoku i kao ja treba da igram! A gledam tamo da li su oni dobro. Izvode ljude odatle, a ja razmišljam kako su mi devojka i majka… Trebao je da pobedi fudbal, a da uživaju ljudi koji dođu sa decom. Nije važno ko će da pobedi. Kod nas izgleda da ne može bez incidenata – pomalo razočarano je zaključio Neca Mihajlović, ali i dodao da se video sa porodicom i da su oni sada dobro.

TOMIĆ SE OTVORIO: Božinov i Fofana – neprihvatljivi!

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter