25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKOVIĆ BESAN: Sve je bilo u redu, osim Evertona!

Objavljeno: 16.04.16 u 21:00

Nije Aleksandru Lukoviću toliko teško pao nesrećno primljen gol u poslednjem minutu, koliko proslava Partizanovog strelca Evertona Luiza.

Derbi koji će se ponovo pamtiti po mnogim incidentima, pa i na kraju po napadu na delegaciju Partizana, obeležio je Everton Luiz, golom u 95. minutu meča i svojom reakcijom posle toga.

Otrčao je do severnog dela stadiona i ‘poklonio’ se Delijama, ljubeći grb Partizana i plešući pobednički, iako je meč završen rezultatom 1:1.

HAOS ISPRED MARAKANE: Napadnuti čelnici Partizana!

To je posebno zasmetalo kapitenu Crvene zvezde, Aleksandru Lukoviću, koji je bio vidno iznerviran po završetku utakmice.

– Sve je bilo super. Sve osim radovanja pojedinih igrača Partizana. Pa mi bi trebalo da budemo primer ponašanja – jasna je bila aluzija Lukovića na proslavu gola Evertona.

UŽASNE SCENE: Pala je krv na severu, povređeni i navijači i policajci (FOTOGALERIJA)

To mu je teže palo od samog gola, koji svakako ide na dušu golmana Damira Kahrimana.

– Svi smo uz njega. Vrhunski je branio je cele sezone, ma bez greške. Izvadio nas je puno puta. Greške se jednostavno dešavaju – izjavio je Luković.

DERBI: Everton sprečio novu Zvezdinu pobedu, Kahriman tragičar (VIDEO)

0
1

25 Komentara

  1. Pssst Lukovicu, takvu golcinu davno nisi video jel da? Pozdrav. Bice jos derbija, sad slede Zvezdini kiksevi,i porazi,cao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Everton je blago retardirana budala koja non stop trazi konflikt, meni nebi igrao ni minuta ovakav covek jer u prvoj sekundi moze da napravi glupost i dobije direktan crveni karton !

    0
    0
    Odgovori
  3. i jos dao gol sa 59 metara i igrao sambu i rasplako im golmana smrc smrc i mamlaze moze da se raduje na bilo kom delu terena ali ne sme van terena glupi konju

    0
    0
    Odgovori
  4. ovim garaganima nesmes gol da das jebiga odma placu , ovog evertona sigurno tole ucio da igra sambu , sta sere ovaj lukovic , gde da proslavljas gol u rupi to se ne sme , cigansture morate priznati da decko lepo igra hi hi hi jebi garagane

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne lupaj bre Lukovicu, momak iako se radovao radovao se u terenu a ne van terena, i pitanje zasto mu je dao crveni karton, ocigledno da strtelci golova protiv vas ne smeju da se raduju to je zabran jeno jer je i Lazar Rosic strelac gola za Radnicki iz nisa dobio karton posle pogodka koji vam je dao.

    0
    0
    Odgovori
    • Ocito je da si nerealan, ali ok…..provociranje protivnickih navijaca nije toliki raLog za drugi zuti karton ali udaranje laktom Plavsica je ipak za direktan crveni… Ali ti to ne razumes, zastranio si od mrznje….ti pametuj, sa sve tim laznim patriotizmom (sto ti nadimak pokazuje) a na drugoj strani Topcidera se slavi titula….

      0
      0
      Odgovori
    • Idiote retardirani,a kad si to video da strelac ide ka protivničkim navijačima i žešće provocira.Da nisi toliko glup ne bi gluposti ni pisao!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter