4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANLAVE: Jedan od mirnijih derbija, ‘samo’ je Zvezdin navijač izgubio dva prsta

Objavljeno: 16.04.16 u 21:30

Jedan navijač Crvene zvezde iz Niša izgubio je večeras dva prsta prilikom eksplozije imitacije topovskog udara na utakmici koju je njegov tim u prvenstvu odigrao u Beogradu protiv Partizana, rečeno je agenciji Beta u klinici Anlave.

Kako je Beti rekao vlasnik klinike Slobodan Ivanović, u pitanju je M.S. (21) iz Niša, koji je povređen na početku utakmice. On je izgubio palac i kažiprst desne ruke, a nakon medicinskog zbrinjavanja upućen je na dalje lečenje na Urgentni centar.

Ivanović je rekao da njegov život nije ugrožen ali da je u pitanju trajni invaliditet. Ekipe klinike Anlave, kojih je na stadionu Crvene zvezde bilo šest, zbrinule su ukupno 12 ljudi.

TOMIĆ SE OTVORIO: Božinov i Fofana – neprihvatljivi!

Osim teške povrede navijača M.S. u pitanju su bile opekotine prvog i drugog stepena i povrede od šiljaka na ogradi koja razdvaja tribine od terena. Uprkos tome, Ivanović je rekao da je večeras odigran jedan od „mirnijih derbija“.

– Ovo je, u proteklih 25 godina, jedan od mirnijih derbija. Sećam se da su pre 20 godina u neredima navijači pokušavali da prevrnu autobus i tramvaj, da su skakali po krovovima ambulantnih vozila… Ne znam da li im je došlo iz donjeg dela tela u glavu ili je u pitanju represija policije, ali ovo je bio mirniji derbi, rekao je Ivanović.

MATEMATIKA: Može li Zvezda do titule u Čačku ili mora da čeka do Velikog Četvrtka?

On je dodao da je iz njegovog iskustva gledanja mečeva iz više od 50 zemalja, prateći Crvenu zvezdu, zaključio da su navijači Zvezde i Partizana „jedni od mirnijih“.

Meč 31. kola izmedju Crvene zvezde i Partizana završen je večeras rezultatom 1:1.

LUKOVIĆ BESAN: Sve je bilo u redu, osim Evertona!

0
0

4 Komentara

  1. Напушите ми се сви што пљујете навијаче маму вам јебем , ви сматрате да су навијачи највећи проблем у Србији и само они да се хапсе , не видите даље од носа само знате да лупате тастатуру мизерни мали људи , ово је бунт ! Бунт против режима и неорганизованости полиције која намерно допуштава глодарима са истока да направе проблем а ми да наседнемо и онда ми попадамо , кад су биле поплаве знали сте да кењате како су навијачи будућност ове земље и прави Срби кад навијачи организују хуманитарне концерте и плаћају Србима са Косова и Метохије све што је потребно за њихове потребштине а кад неко срање сви на навијаче! МРШ !

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je ovo normalna drzava, u roku od dva dana bi svi ovi sa maskama bili identifikovani i procesuirani. Ovako ce se vec sutra sve zaboraviti, a sledeci derbi dok budemo gledali tucu na tribinama i po gradu, pitacemo se sta se ovo desava.

    0
    0
    Odgovori
  3. E sad UEFA ima posla, ovo utakmica, derbi, ovoje pravi primer namestanja rezultata, kakva drzava takav i derbi. Mi u Evropu, malo sutra. SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter