3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ SE OTVORIO: Božinov i Fofana – neprihvatljivi!

Objavljeno: 16.04.16 u 21:18

Trener Partizana je na konferenciji za medije govorio o problemima sa kojima se suočava gotovo od kako je stigao u klub.

Od kako je stigao u Humsku Ivan Tomić kuburi sa napadačima, kako sa njihovom formom, tako i sa mladošću, ali i kilažom, a pritom je posebno istakao Valerija Božinova.

– Nema sumnje da je Božinov kvalitetan igrač. Ovoga puta je imao problema sa povredom, ali i da nije tako, njegova kilaža je nedopustiva za jednog profesionalnog fudbalera – rekao je Tomić na konferenciji za medije posle meča.

HAOS ISPRED MARAKANE: Napadnuti čelnici Partizana!

Ništa bolje, što se tiče kritika zbog problema sa kilogramima, nije prošao ni ove polusezone neupotrebljivi Ismael Beko Fofana.

 – I kod njega su posle analiza utvrđene određene količine masti koje su isto tako neprihvatljive za igrača koji se profesionalno bavi fudbalom – ‘ispalio’ je Tomić.

UŽASNE SCENE: Pala je krv na severu, povređeni i navijači i policajci (FOTOGALERIJA)

Tako je Partizanu preostalo da igra, ili sa ‘lažnom devetkom’ Sašom Ilićem, kao što je bio slučaj, ili sa mladim Dušanom Vlahovićem, koji ipak nije dobio šansu.

 – On je isuviše mlad. Njegovo telo još uvek nije formirano na pravu način u odnosu na visinu koju ima da bi mogao da više igra na ovako visokom nivou – objasnio je trener Partizana.

0
0

3 Komentara

  1. Malo kritike nije na odmet,ali za trenera ne za igrace.Ko u ovom bednom Partizanu treba da vodi racuna o tezini i fizickoj spremi igraca.Njihove zene devojke ili cistacica ili mozda kafe kuvarica u Humskoj?Da li ovaj Partizan ima lekarski tim,kondicionog trenera i sefa strucnog staba?Ocigledno da nema.Sta je radjeno na preipremama i koga je tamo poveo ne zna ni sam trener.Ko je dozvolio jednom profesionalnom fudbaleru da ima 90kg i da se jedva vuce po terenu,da nije mozda moja baba?
    Normanlom treneru nedisciplinovan fudbaler kao Bozinov ne bi ni pripreme prosao.
    Sad potpuno razumem Nikolica sto je Fofanu drzao na klupi,mada i ovakav izgleda 5 sposobnije od Bozinova.
    Tomicu postajes alibi trener nesto slicno Lalatovicu uvek trazis neke razloge neuspeha a u sustini si sam kriv.Nisi ti ni za Teleoptik.Ovom timu Partizana treba trener koji zna posao a ne da blebece gluposti na konferencijama.
    Danas smo zasluzili da izgubimo i da se ovaj alibi trener vec jednom opameti.
    Ovo bi Mare Nikolic i Stanoje dobili na grobarstvo imotivaciju,cak i sa ovakvim krsem od tima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter