0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ŽUTICA’: Evo kojih šest igrača bi moglo da propusti ‘večiti derbi’

Objavljeno: 09.04.16 u 16:14

U slučaju da Partizan pobedi Mladost iz Lučana sutra u 16 časova, već sledeće nedelje nas čeka 151. ‘večiti derbi’.

Crno-beli bi zauzeli drugo mesto i sledeće subote gostovali na stadionu „Rajko Mitić“. Zbog toga je trener Partizana, Ivan Tomić primoran da napravi nekoliko izmena uoči meča sa Lučancima sutra. Naime, zbog tri žuta kartona suspenzija u taboru „parnog valjka“ preti Darku Brašancu, Saši Iliću i Ivanu Bandalovskom. Takođe, na tom spisku je i Alen Stevanović, ali on nije u konkurenciji za tim protiv Mladosti zbog povrede. Zato treba očekivati da Ivan Tomić protiv Lučanaca u tim ne stavi nijednog od navedenih igrača.

TOMIĆ U PROBLEMU: Derbi diktira tima Partizana za meč sa Lučancima?

Kada je Crvena zvezda u pitanju, tu je situacija daleko bolja. Suspenzija preti samo Marku Petkoviću, te bi moglo da se dogodi da desnog beka u Čačku zaigra „zaboravljeni“ Miloš Cvetković. Drugi igrač sa tri žuta kartona je Marko Grujić, ali on zbog povrede neće biti u timu za Borac i ako se oporavi u narednih sedam dana mogao bi da konkuriše za tim uoči „večitog derbija“. Ono što je za Zvezdu zabrinjavajuće, jeste to što će u Čačku sutra od 16 časova igrati bez dva standardna prvotimca Luisa Ibanjeza i Mičela Donalda, koji u ovom kolu odrađuju suspenziju.

GUŽVA NA VRHU, NAPETO PRI DNU: Zvezda jedino lakše diše pred plej-of, ko će u Evropu, a ko u niži rang?

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PRETI SUSPENZIJA:

PARTIZAN:

Saša Ilić
Darko Bršanac
Ivan Bandalovski
Alen Stevanović

CRVENA ZVEZDA

Marko Petković
Marko Grujić

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter