0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ U PROBLEMU: Derbi diktira sastav tima Partizana za meč sa Lučancima?

Objavljeno: 09.04.16 u 15:28

Trener Partizana, Ivan Tomić ne zna koji će sastav izvesti sutra protiv Mladosti iz Lučana, jer se pribojava žutih kartona.

Partizan bi pobedom protiv Mladosti iz Lučana sigurno overio drugo mesto posle regularnog dela sezone. Zbog toga je imperativ veliki, kao i želja da se nastavi pobednički niz pred start plej-ofa.

– Želimo da pobedimo na našem terenu, uz dobar odnos, pristup i trud. Protivniku treba što manje da dozvolimo da nas ugrozi. Daleko od toga da mislim da će biti lagano, ali nam je cilj da postignemo što više golova. Nadam se da će sutrašnja utakmica biti prava uvertira za plej-of – rekao je Ivan Tomić.

ODUZIMANJE IMOVINE: Božinov je ostao bez luksuznog mercedesa, evo i zbog čega (FOTO)

U slučaju da Partizan „upiše“ tri boda, to bi značilo da u 1. kolu plej-ofa igra protiv Crvene zvezde, a kako fudbalerima crno-belih prete suspenzije zbog brojnih žutih kartona, Tomić će u nedelju od 16 časova malo promešati karte.

– Imamo mnogo igrača kojima preti suspenzija, tako da će i to uticati na sutrašnji sastav – rekao je Tomić i osvrnuo se na dobre partije svog tima, ikao su se desile tokom zime velike promene u igračkom kadru.

– Veliki rez je napravljen, imamo jako mladu ekipu i logično je da imamo uspone i padove. Igrači se navikavaju na samu atmosferu, na rivale, sam pritisak koji nosi Partizanov dres. Njima je lakše kako prolazi vreme jer se saživljavaju sa svim tim što se od njih očekuje. Nećemo odstupiti od forsiranja mladih igrača, niti od stila igre. Svi zajedno ćemo se truditi da to bude na što boljem nivou – zaključio je Tomić.

JASNIJA SITUACIJA: Partizan dobio prvog kandidata za predsednika

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter