3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSTOJI LI DILEMA: Ko uz Lukovića na mestu štopera protiv Partizana? (ANKETA)

Objavljeno: 26.02.16 u 09:55

Navodno postoji mogućnost da zadnja linija Crvene zvezde doživi promene u odnosu na premijerni meč ovog proleća protiv lučanske Mladosti.

Da li je trener Miodrag Grof Božović u dilemi kada je poslednja linija tima u pitanju? Jedno je sigurno poziciju desnog beka bi trebalo da zauzme rehabilitovani Marko Petković, uz levu aut liniju će Luis Ibanjez, jedan štoper je kapiten Aleksandar Luković, a drugi je pod znakom pitanja. Protiv Mladosti na poziciji levog centralnog defanzivca igrao je novajlija Edson Silva, ali je kao prvi utisak ostavio da se još nije privikao na fudbal u Srbiji, tačnije rečeno izgledao je dosta sporo i dezorijentisano. Zbog toga se sumnja da bi u 150. večitom derbiju Miodrag Grof Božović mogao da izvrši zamenu jedino na toj pozicji.

Ako se to dogodi prva opcija bi bio isksusni Savo Pavićević, koji je bio nezamnejiv član prve postave u jesenjem delu prvenstva. Takođe, u igri za prvi tim je otpisani Zoran Rendulić, koji je odradio odličen zimske pripreme.

– Zdrav sam, spreman, a zna se ko odlučuje. Biće kako Božović kaže, a meni je čast što ću na bilo koji način ponovo u karijeri učestvovati u najvećoj srpskoj utakmici. Cenimo Partizan, on uvek ima dobre igrače, ali ćemo se potruditi da ponovo uveselimo naše navijače – rekao je Savo Pavićević, a prenele Novosti.

Odluka je na treneru Miodragu Božoviću, a znaćemo je najverovatnije danas ili najkasnije sutra pred 150. večtiti derbi koji se od 17 časova igra u Humskoj.

Šta je o derbiju rekao Luis Ibanjez možete da pročiate OVDE, Damir Kahriman je o duelu sa Partizanom pričao OVDE, a izjavu za HotSport je dao i talentovani Mihailo Ristić.

Po vašem mišljenju koji bi tandem štopera trebalo da počne "večiti derbi"?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

3 Komentara

  1. Ma dajde Pavicevicu flasu vinjaka i pustite ga samog u odbranu, kad proradi crnogorski gen, niko nece smeti da mu pridje

    0
    0
    Odgovori
  2. Brazilac je bespotrebno doveden.Trazili smo brzog stopera a doveli sporijeg i od Pavicevica i Rendulica i Lukovica.Zato treba upariti Lukovica sa mladim Stojanovicem,koji ima veliki potencijal i trebalo bi ga forsirati jer imamo ogromnu prednost,tako da nije nikav rizik a dobicemo mnogo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter