0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHAILO RISTIĆ ZA HOTSPORT: Partizan je odličan tim, ne smemo da ga potcenimo!

Objavljeno: 25.02.16 u 21:43

Mladi vezista Crvene zvezde, Mihailo Ristić oprezan je pred 150. večiti derbi, ali veruje da će saigrači i on nastaviti pobednički niz.

– Čeka nas veoma teška utakmica, bez obzira na sve okolnosti, ovo je derbi i on sam po sebi nosi težinu. Partizan je odličan tim, odradili su dobar prelazni rok i videćemo u subotu ko je bolji – počeo je priču za HotSport, Mihailo Ristić.

Za mladog vezistu dileme nema, bodovna razilka jeste velika, ali opuštanja nema. Cilj Crvene zvezde je titula prvaka, a do nje se može samo maksimalnim zalaganjem i osvajanjem bodova.

– Ne gledamo to tako. Mi idemo utakmcu po utakimcu, tri po tri boda, jer samo tako možemo stići do krajnjeg cilja, a on je ove sezone titula. Tako da nema opuštanja, u svaku utakmicu ulazimo maksimalno.

Mihailo Ristić se osvrnuo i na nova pojačanja, kako kaže svlačionica pokušava da im dočara šta je to beogradski derbi i veruje da su shvatili.

– Pričamo im u svlačionici o čemu se radi, ne znaju oni šta je to. Pričamo im, pokušavamo da ih pripremimo za utakmicu. U krajnjem slučaju videće sami šta je beogradski derbi. Najvažnije je da su se brzo uklopili u tim, ne primećuje se velika razlika, iako su tu svega mesec dana.

Mihailo Ristić je odradio sjajno pripreme. Bio je jedan od najboljih u kontrolnim utakmicama. Ne čudi, želja mu je da se što pre vrati u startnih 11, mada zna da je konkurencija velika, ali ne želi da se preda.

– Trudio sam se maksimalno tokom priprema i pre svega borio, jer znam koliko je teško ući u prvih 11, pogotovo posle neverovatne serije pobede koju je ovaj tim izvojevao. Na meni je da nastavim da dobrim radom, da gledam što više da napredujem i strpljivo sačekam svoju šansu – zaključio je u razgovoru za HotSport, Mihailo Ristić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter