2
Domaći fudbal

ŽIVKOVIĆ ĆE IGRATI PROTIV PARTIZANA: Ali ne za Zvezdu

Objavljeno: 07.02.16 u 20:06

Tokom jutra pojavila se informacija da bi Crvena zvezda mogla da iskoristi situaciju u Partizanu i na leto u svoje redove dovede Andriju Živkovića.

Istina, direktor kluba Zvezdan Terzić je izjavio da to uopšte nije realno, ali ono što jeste gotovo izvesno je da će reprezentativac Srbije već naredne subote igrati protiv dojučerašnjih saigrača.

Naime, kako sa grupom igrača na koje Ivan Tomić ne računa Andrija Živković trenira sa Teleoptikom mogao bi da se nađe u sastavu „optičara“ u duelu sa Partizanom koji je zakazan za 13. februar.

To će ujedno biti i generalna proba za crno-bele uoči nastavka sezone u kom će tim Ivana Tomića najpre gostovati u 23. kolu OFK Beogradu, a nedelju dana kasnije u Humskoj će ugostiti Crvenu zvezdu.

Govorkalo se da bi Partizan u toku večeri mogao da dobije novo pojačanje, znate li o koke se radi?

0
0

2 Komentara

  1. Koliko sam ja razumeo on neće igrati utakmice uopšte,da se to desi može samo ako se predomisli i potpiše za Partizan. Ja mislim da je to realno,da otkači i oca i ciganina Đorđevića,potpiše i ciganki u derbiju zagorča život.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter