41
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIŠE NIJE ŠALA: Crvena zvezda cilja Andriju Živkovića!

Objavljeno: 07.02.16 u 11:54

Crveno-beli traže revanš za transfer Vladimira Stojkovića u Partizan. Ne možemo ni da zamislimo koliko bi ovo odjeknulo u fudbalskoj Srbiji.

Dosta je šala na račun navijača Partizana i Andrije Živkovića bilo kako bi omaleni fudbaler mogao da pređe u Crvenu zvezdu nakon što je odstranjen iz prvog tima crno-belih.

Posebno posle saopštenja navijača Zvezde u kom podržavaju Živkovića, ali neki članovi rukovodstva crveno-belih bi želeli da tu šalu pretoče u istinu.

Kako piše ‘Kurir’, sve će biti jasnije u junu, a iako Zvezdan Terzić smatra da je nerealno da Andrija Živković obuče Zvezdin dres, neki članovi Uprave tima iz Ljutice Bogdana veruju da bi to bila idealna osveta posle bolnog prelaska Vladimira Stojkovića u Partizan 2010. godine.

Navodi se i to kako su navijači Partizana Andriju i njegovog oca Jovicu proklamovali Zvezdašima, s obzirom da nisu želeli da produže ugovor sa klubom iz Humske i pomognu mu da izbegne plaćanje ‘penala’.

Sve u svemu, zaista nerealno deluje da bi moglo da dođe do ovakvog transfera, a ukoliko bi zaista do njega došlo, definitivno bi bio najburniji koje je srpski fudbal doživeo. Interesovanje jednog dela rukovodstva Zvezde, dakle, postoji…

0
0

41 Komentara

  1. Koliko sam ja ukapirao njegov otac i on ne žele da potpisuju ugovor sa trećom stranom nego direktno sa Partizanom. Rekao je da će svakako potpisati na kraju godine za Partizan i ostaviti mu mogućnost da zaradi njegovim transferom, a to koliko je i kome Partizan dužan, to nije njegov problem, jer je on učinio sve što je pošteno i trebao da učini. Ako treba zbog nesposobnjakovića i lopurda da se povuče – onda neka im je na čast.
    U Zvezdu sigurno neće da ide, čisto sumnjam da postoji kod njega takva mogućnost.
    Ako i ako odluči, ja lično nisam za to da se na taj način „vraća“ za Stojkovića, prosto momak ne zaslužuje da bude faktor u nekoj propaloj priči iz prošlosti. Što da ga svi mrze? Ne treba njemu to.
    Takođe Zvezda ne bi mogla puno da plati, jedino da Partizan dobije veliki procenat od buduće prodaje – ali to niko s obe strane ne bi prihvatio.
    Dakle, na Partizanu je da dečka ne šikanira, već da ga pusti u tim, podigne mu cenu i proda ga na kraju sezone, i svi će biti zadovoljni.

    0
    0
    Odgovori
    • Mirko ne seri majke ti,nikad nije reko da ce da potpise ugovor na leto to se ti samo tesi i nadaj od toga nema nista,ne guni vam penali od 3,1 milion a sto je laprdas o zvezdi i andriji i ako je dokazani zvezdas od njegovo dolazka u zvezdu nema nista !!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Šta pravite dramu? Ako čovjek misli da će u Zvezdi bolje zaraditi i više napredovati u karijeri, srećan mu put. Ne dozvolimo dase psihički igra sa nama, ako nas je već financijski osiromašio. Srećan put.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne lupajte vise gluposti…niti ga je neko zvao,niti ce on doci a sto bi dolazio kad ne bi imao mesta da igra.Klupu moze da greje i u drugom klubu,negde u inostranstvu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kad je golman Stojkovic dosao u PFC kukali ste kao da je neka istinska legenda izdala FKCZ,a ne covek koji je u klubu branio oko 35 utakmica,eeej 35 ?!Sta bi bilo da je Deki Stankovic svojevremeno to uradio!? A o ovom transferu glupo je pricati,prvo Andriju niko ne moze da ucenjuje,a drugo nije lud da iz kluba koji duguje 15 predje u klub koji duguje 40mil.eura. Zdrav razum u Srbiji nije na ceni,ali ga ovaj decko svakako ima.

    0
    0
    Odgovori
  5. Mojne da lupate,stvarno ste smejurija! Zile u zvezdi? To je isto kao kad bi napisali da Zidan odlazi da trenira Barselonu,mojne vise te price…

    0
    0
    Odgovori
  6. Dal moguće,da su vas iz fudbalskog kluba potplatili,da redovno,napadate i vređjate,Andriju Zivkovica,dovoljno je on dao partizanu i bili su u mogucnosti da uzmu mnogo dobre pare ali kad su nesposobni sta da se radi!!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. O čemu vi pričate, kakva osveta i zamena teza. Stojke je došao kada nije imao klub a došao je za novac i lige šampiona. Ovde se radi isključivo o novcu koji hoće alavi otac i menadžer da zaradi a da izbace klub iz kombinacije. Pa koliko igrača pusti klub da mu ode bez obeštećenja, jedino ovi slepci koji se sada uče na Partizanu. A vi kao imate para?

    0
    0
    Odgovori
  8. glupost a čime se ti hvališ da je pravne drzave a ne lopina na vlasti ti i takvi nebi kročili na stadion bezali bi ko misevi,setimo se engleza a sad ko gospoda gledaju utakmice

    0
    0
    Odgovori
  9. e novinari pa dokle podmecete nogu Partizanu,informer javio da je Tole kriv zbog Zileta ,samo da bi okrenuli neke grobare protiv Tola da ga lakse skinete sa vrha ,tako ste i za Duleta vrsili kampanju a ja znam da je upalila jer je vec 50% grobara pricalo da Dule stvarno treba da ode, NEDAJTE SE BRACO GROBARI,OVO SU PROVOKACIJE ZNAMO IZ CIJEG DVORISTA……PARTIZAN ZAUVEK

    0
    0
    Odgovori
  10. Cime ces bre ti da uzvratis…klinac seti se stampeda sa Marakane…ti i slicni tebi bezali ste kao misevi!

    0
    0
    Odgovori
    • E molim te silo bas da vidim ko ce da ga odrobija?Sta,tuci ces ga tastaturom?!Evo vidim i Kinzija ste odrobijali!Aj oladi i iskuliraj jer ste mali i bedni!

      0
      0
      Odgovori
  11. Sta se primate?Cuj „pise kurir“,pametnom dosta.Neka nastave o kristijanu.Zar zaista iko misli da je ovom decku posle svega do ostajanja u Srbiji??Ja da sam na njegovom mestu otisao bih odavde za sva vremena.Ni za reprezentaciju ne bih igrao.

    0
    0
    Odgovori
  12. Ziletu zelim svako dobro,ali da obuce zvezdin dres nije lud, pa ko bi jos presao sa Konja na Magarca!

    0
    0
    Odgovori
      • Jel se zaustavilo vreme? Vi ste evropski i svetski prvaci samo u dugovanjima,razbijanju kola igracima i kukanja kako nemate ni za sampon .

        0
        0
        Odgovori
        • Brate koju drogu koristis??pa sad cete da vidite kako se gasi klub zbog,,sampionskog“dugovanja!!!Ako vam u medju vremenu mentor mamic ne pritekne u pomoc pod uslovom da ga ne uhapse!!!! Koliko vam treba ves masina i Bojana da stvorite da biste osvojili nesto,ali nema vise ode i ova garnituta!!! Dal p…nu nova garnitura majku mu nema love d Zileta sad ce miseve pravac franjevina po pomoc od brace!!!

          0
          0
  13. Partizan je Stojketa doveo iz Sportinga (Lisabon) ne da bi se nekom svetio već zato što mu je trebao dobar golman. Doveli smo fudbalskog profesionalca i ispostavilo se dobrog čoveka. Cigani bi odmah da se svete, glavni motiv nije Andrija već osveta jer su isti kao i šiptari. Ista mržnja, isti primitivni mentalni sklop plemenske zajednice. Ali ako Andrija predje kod njih ništa strašno i ništa senzacionalno. Samo će iskompleksirane budale da zadovolje svoje niske strasti. Jedno brdo, dva univerzuma. Nismo isti!

    0
    0
    Odgovori
  14. Rvo decko ni za tonunpara ne bi dosao kod olosa.Drugo odakle pare da lonude uopste..trece andrijisve nekim cudom I da hoce da predje pod prisilom tatice zna da bi zapecatio larijeru jer bi bio izlomljen.Tako da od toga nema nista.Tatice andrijin ako zelis zdravlje snom sinu ne pokusavaj sa tim glulostima zbog koga su te mafija ciganska poslala.Uzvraticemo

    0
    0
    Odgovori
    • Da li svestan da zbog ovog preteceg komentara mozes biti saslusan?!Decko,ovo je sport a ne rat!Vi ste glodari bolesni jako!Ako predje u Zvezdu,za sta su sanse skoro pa nemoguce,to bi bio korak napred u njegovoj karijeri jer je Partizan najgore moguce mesto za jednog igraca a to ste pokazali u prethodnih par meseci!A i niste dzabe 5. na tabeli!

      0
      0
      Odgovori
  15. Neka ide nemam ništa protiv jer ako bi otišao u Zvezdu a ne u Everton očigledno je onda da on ima problem u svojoj glavi.

    0
    0
    Odgovori
  16. Kako možete porediti Stojkovićev i Živokovićev slučaj. Stojke je u Partizan došao iz Španije, kada već par godina nije bio igrač Zvezde, a Živković?! Mućnite malo glavom!

    0
    0
    Odgovori
  17. Ma koji bre revans, cigani i tadasnja „uprava’ sa MRAKane NIJE HTELA Stojkovica, bez obzira sto je BIO PRE TOGA DUGO POVREDJEN I VAN FORME I UMESTO DA MU POMOGNU KAO SVOM DETETU ONI SU GA LAGANO ISKULIRALI I ODBILI, a andrijini savetodavci gledaju SAMO PROCENTE, kao i DJURA FRIZURA, KOGA SMO ZBOG TOGA I OTERALI, KAO I OVE STO CEMO USKORO !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kme kme kme kme naprednjak tek ces da kmecis…terao si dete iz kluba,bio si sa naprednu upravu…osveta se sprema hahahahs

      0
      0
      Odgovori
  18. pustite dete na miru nek ide ako treba kod cigana kad imamo stoku u upravi kojoj je cilj unistenje kluba po direktivi lopine vučka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter