5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA GROBARE: Abu korak dalje od Kine, stiže pojačanje u veznom redu?

Objavljeno: 07.02.16 u 15:10

Partizan polako privodi kraju pripreme na Kipru, a sa „rajskog ostrva“ stižu dobre vesti za Grobare.

Kako prenosi MocartSport, Abubakar Oumaru za korak je dalje od odlaska u Kinu. Iako se danima kao razlog za odlaganje transfera navode novogodišnji praznici u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, postoje nagoveštaji da je nešto sasvim drugo u pitanju i da bi prelazak Abua u Šenžen mogao da propadne. Kako iz uprave kluba poručuju, čak i ako Abubakar Oumaru ode, pojačanja u napadu neće biti.

Ali, hoće u sredini terena. Dugo čekani dolazak Sejdua Sume mogao bi se dogodi u toku večeri. Navodno, Partizan i Slovan su dogovorili sve detalje, te bi ofanzivni vezista večeras mogao u Nikoziju da se priključi novim saigračima.

0
0

5 Komentara

  1. sta je dobara vest postala za partizan …??? dobra vest bi bila da su ON , bozinov, i jos po koji … otisli i da su se pare uzele … TROJANCI rade sve kako partizan da osakate …

    0
    0
    Odgovori
    • ŠTO TI NE ODEŠ LEKARU,DA TE MALO ISKONTROLIŠEŠ,MOŽDA ĆEŠ BAR DELIMIČNO MOĆI DA BUDEŠ NORMALAN.SAD LI TI JE I TOMIĆ TROJANAC,JER ON ODLUČUJE KO ĆE OD IGRAČA OSTATI A KO OTIĆI.DA LI SU I NJEGA UBACILI DA OPSTRUIŠE?ČOVEK IGRAO U PARTIZANU I SAD TROJANAC,KAO I MNOGI KOJE SU TAKVI NENORMALNI NAVIJAČI PROGLASILI.

      0
      0
      Odgovori
      • PARANOJO, ti … kako te uopste nazvati …??? kad se covek pravi gluv i slep … samo zbog svojih sitnih interesa … ko spominje TOMICA ??? sta se u svemu tomic pita … ??? tebi su ove 4 godine u i oko zvezde normalne, uspesne, … od FINANSIRANJA-UPLATA-ISPLATA-SMANJENJE DUGA (na teret naroda …) , OTETE TITULE, OVOG PRVENSTVA, SVIH PRELAZNIH ROKOVA ( preko 80 igraca i trenera kroz zvezdu prodjose )zaslugom dzajica, covica, kokeze, tonceva, mijailovica, terzica, … ILI … nekog drugog … dok se u isto vreme partizan SAMOFINANSIRA , najbolje igrace rasprodaje, uspesne trenere razjuruje … to deo uprava – TROJANCI ( kojim tomic i ilijev …oni su tu da sve to pokriju) po necijem … nalogu sve domace zadatke bez pogovora ispunjava i cuti za sve sto se desava: NAMESTALJKE, pljuvanje i omalovazavanje … ko to NE vidi … za njega se moze reci da je NENORMALNI NAVIJAC !!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter