24
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPUNI REMONT: U Partizan se vraća ljubimac navijača, a odlazi najbolji strelac

Objavljeno: 20.12.15 u 00:14

Čak 26 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom i eliminacija iz Lige Evrope primoraće upravu Partizana na bolne rezove tokom zimske pauze.

Kao prvo, najverovatnije će doći do promene na klupi odnosno Ljubinka Drulovića trebalo bi da zameni Ivan Tomić koji će zajedno sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim odraditi prelazni rok.

Kako piše današnji Blic sva tri napadača su na prodaju, pa čak i Valeri Božinov koji je najbolji strelac tima u jesenjem delu sezone. Pored njega klub će verovatno napustiti i Ivan Šaponjić i Abubakar Oumaru.

Pored njih na transfer listi će se verovatno naći i Nikola Ninković, Petar Grbić, Stefan Babović i Živko Živković. Biće prekinuta pozajmica Fabrisija, dok će se sa Predragom Lukom i Nemanjom Petroviće raskinuti ugovori. Mladi igrači Glavčić i Kosović bi mogli da odu na pozajmicu kako bi strekli preko potrebno iskustvo.

Kada su u pitanju dolasci za sada je gotovo izvesno da će ekipu pojačati Ismail Beko Fofana koji se vraća sa pozajmice iz Kine, a pored njega napad će verovatno pojačati Nemanja Mihajlović koji stiže iz Teleoptika.

Kao što je već najavljeno na gol bi trebalo da stane Bojan Šaranov, a odbranu će pojačati i bivši član Partizana Marko Jovanović. Sa pozajmice čačanskom Borcu biće vraćen jedan od najboljih igrača „zebri“ u jesenjem delu sezone Filip Knežević.

0
0

24 Komentara

  1. Sta ocekovati od nove uprave kada se pusta najbolji igrac Abubakar i sada ce oni naci toboze pojacanje da ga zameni.Ako je Partizanu pojacanje Marko Jovanovic onda je jasno da su i ovi isti.Ljudi,kako vam nije jasno da Partizan NEMA sredinu terena!!!!!Samo uz tri vrhunska i brza igraca na sredini, mozete doci do nekog rezultata.Da ne pominjem kakvi nam tek stoperi trebaju.Bojim se da ono sto Ilijev radi ne bude stihijski nagomilavanje igraca bez ikakvog plana,kao sto je veliki fudbalski strucnjak Vazura radio !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikako ne mogu da razumem koja je logika da se dovede Tomić za trenera… Koga je on trenirao? Gde se dokazao? Kakve je trenerske kvalitete pokazao? Kakve je rezultate postigao do sada? Situacija je veoma delikatna. Molim nekog da mi pomogne da shvatim njegove do sada iskazane velike trenerske kvalitete. Što se tiče Jovanovića on je bio jedan od slabijih igrača kada je prethodno igrao za Partizan ili se možda varam… Od njega se ne može očekivati mnogo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ostavke su podnete i moraju biti neopozive! Uprava, Vazura i Nedići – MARŠ IZ PARTIZANA! SNS se mora oterati iz PARTIZANA!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. problem partizana je taj što se prave timovi za samo jednu sezonu umjesto da se složi tim koji će za godinu, dve biti dovoljno kvalitetan i uigran da igra ligu šampiona. to ove godine nije bilo moguće jer su nam došla pojačanja na vrat-na nos abubakar, božinov, fabrisijo, pa onda stevanović i subić. ne mogu oni da se uigraju tako brzo. treba prodati božinova ako se fofana vraća za sigurno, uzeti neki keš, koliko-toliko. i vidjeti da se zadrži žile ako ima ikakve šanse za to. treba uigrati mlade igrače i otjerati voline poput babovića.

    0
    0
    Odgovori
  5. Misko popovic fratelo treba partizanu da organizuje klub treba nam sportski radnik a to treba izabrati od milisevica petrica ilivhonorarno angazivati lakovica bivseg sekretara fss. Civek sve ima u makom prstu sto se tice sportskog dela treba znati evrope nema titule nema znaci praviti ekiou za sledecu sezonu pa orema tome staviti spisak sadasnjih igraca ko moze ko nemoze bez sentimentalnosti pusti bre oricu voli partizan a sta na terenu pruza sta ima veze samo rad na terenu drzi igraca u timu lelemudi aut sto se tice prodaje treba prodati sad je momenat ako moze ziile da ostane ok. Ako ne hvala zile cao brasanac hvala cao saponjic hvala cao oumaru on ne zeli da igra ovu ligu onda prodati cao eto pet mil. Za vracanje dugiva i kupovine drugih a ove druge ninkovic grbc trujic kosovic petrovic luka cao sto se tice stranaca sem balazica koji je povredjen svi mogu aut treba naci strance drcne brze jake i fizicki i psihicki i obavezno dovesti mlade imamo jevtovica lukica mihajlovica golubovica pridodati vlahovica i dovesti ivanica i poslati ih na usavrsavanje u neku stanu evropsku skolu fudbala u ovoj pauzi pa kad dodju na pripreme pokidace.

    0
    0
    Odgovori
  6. Koga vi dovodite za pojacanja, bolje kao Zvezda pustite svoju decu, jer to je pravi klub kada ukaze sansu svojoj deci.

    0
    0
    Odgovori
  7. Najnovija vest! Petar Božić podneo ostavku na mesto trenera KK Partizan. Od ponedeljka preuzima FK Partizan, po odluci premijera! U potpisu SNS – može nam se!!! Nema privatizacije Partizana – može nam se… Nema novca za Partizan – može nam se… A šta će reći Grobari? Ma šta nas briga za njih, njih držimo u šaci – može nam se!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. невероватно….па Абубакар и Фофана би били фантастичан тандем….. Највећа глупост би била продати Оумаруа….и ајде људи да Фофана коначно буде стартер…. Гол разлика би нам се страшно повећала са њима двојцом у нападу. Сви највијачи то виде али једноставно идиоти не дозвољавају

    0
    0
    Odgovori
  9. Svi se menjaju samo Vazura ostaje i i dalje odlucuje. Dok je tako, minus ce niti sve veci, kako u bodovima, tako i u kasi.

    0
    0
    Odgovori
  10. @NEX Dotični napadač je igrao za Teleoptik iz administrativnih razloga, ne komentariši situaciju u koju nisi upućen.
    Elem, ako se ovo obistini i u paketu ode i Žile, zajedno sa pomenutima, eto nad u play out-u. Dovodi loše za dž, prodaj dobre – a para nigde, sve mi liči na situaciju iz ulice Mateje Kežmana…

    0
    0
    Odgovori
  11. Ja bih Babovica zadrzao, a sto se tice pojacanja napadaca Teleoptika mislim da je smesno diskutovati o tom igracu jer on da vredi ne bi bio u Teleoptiku.

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo se informisi pa onda lupaj. Mihajlovic iz Teleoptika je jedan od najtalentovanijih igraca u Srbiji. U Teleoptiku je jer zbog papirologije nije mogao da potpise direktno za Partizan iz Rada letos, pa je decko pristao da igra sest meseci Srpsku ligu, samo da bi dosao u Partizan.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter