10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MENJA SREDINU: Partizan ostaje bez najboljeg napadača, Oumaru pakuje kofere?

Objavljeno: 18.12.15 u 11:11

Kako stoje stvari, Partizan bi ove zime mogao da ostane bez jednog od najboljih fudbalera, reprezentativca Kameruna, Abubakara Oumarua.

Kako prenosi Sportski žurnal, Kamerunac je svojim sjajnim nastupima, pre svega u Ligi Evrope u kojoj je postigao pet golova, skrenuo pažnju na sebe.

Upravo zbog toga velika gužva stvorila se pred blagajnom u Humskoj, a skauti mnogih klubova raspituju se o ceni sjajnog Oumarua.

Navodno, najbliži kupovini kamerunskog brzonogog golgetera je jedan kineski klub čije ime se za sada drži u tajnosti.

Kako se šuška, cena transfera prevazišla bi milion evra. Ipak, ostaje pitanje da li bi Partizan bez jednog od najboljih igrača na proleće mogao da doda gas i da pokuša da umanji ogromnu bodovnu prednost crveno-belih.

 

0
0

10 Komentara

  1. Ako Partizan nije uzeo para u Evropi ja neznam onda ko je. Svake godine igraju svojih 4 kola u Evropi uzmu par miliona,a za nase uvete sasvim dovoljno tako da stvarno neznam sta se desava sa tom kintom u Partizanu. Mislim za sve ove godine oni bi trebali sa budu na nivou Dinama iz Zagreba.
    Inace sam pristalica Zvezde i Delija ali volim da procitam nesta lepo u novinama o nasim klubovima kad igraju van nasih granica….

    0
    0
    Odgovori
  2. To ćemo još da vidimo… Vidim da ste naknadno skinuli (cenzurisali) neke od mojih komentara, sa nekih pethodnih vesti! SNS – Cenzura. U svakom slučaju, Grobari su rekli Vazura i Nedići, kao i svi ostali iz Uprave – MARŠ IZ PARTIZANA!!! Za njih ima mesta u premijerovom kabinetu. Poruka odlazećoj Upravi – ako ste odigrali jednu utakmicu bez publike, ne znači da ste se izvukli i da ćete ostati u Partizanu!!! Rečeno-Učinjeno!

    0
    0
    Odgovori
      • „Potekao iz Zvezde“ jel mozda iz omladinske skole ? Ajde ne lupetaj, koliko je igrao u Zvezdi ? Ti vasi strucnjaci su zakljucili da nije dobar pa ga prosledili Vojvodini

        0
        0
        Odgovori
  3. Ma daj bre, uzeli ste dosta para u Evropi kupite 2,3 dobra igraca i ostavite Oumarua. Lopovi, samo vam je stalo do para!

    0
    0
    Odgovori
  4. NOVA UPRAVA TREBA DA PRODAJE, A I KUPUJE IGRACE, POSTO CE ONA, KAO I OVA ODLAZECA SNOSITI ODGOVORNOST, KAKO ZA PORAZE TAKO I ZA POBEDE !!! FRATELO ZA NAJJACI PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter