17
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘PARNI VALJAK’ RADI I BEZ UPRAVE: Izabran novi golman Partizana?

Objavljeno: 17.12.15 u 15:55

U danima kada rukovodstva gotovo da i nema, a ime trenera je u velikoj magli, Partizan je realizovao još jedan transfer.

Partizan je u upravo završenoj polusezoni rotirao dva golmana, ali nijedan nije ulivao sigurnost navijačima. Sve je izvesniji odlazak Živka Živkovića u inostranstvo već ove zime, dok se Filip Kljajić nije izborio za poverenje kako navijača, tako ni funkcionera, ali ni fudbalske javnosti u Srbiji.

Zato se prethodnih dana sve češće moglo čuti da je primarni cilj crno-belih angažovanje novog golmana. Spominjala su se imena Aleksandra Jovanovića iz niškog Radničkog, Milana Borjana iz Ashisara, kao i ‘Zlatne rukavice’ Superlige Nemanje Stevanovića, ali je izbor pao na Bojana Šaranova.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi ‘Blic’, bivši golman OFK Beograda, Makabija iz Haife i Ergotelisa. Ovaj 28-godišnji čuvar mreže već se spominjao kao pojačanje Partizana prošlog leta, ali se od transfera odustalo u poslednjem trenutku.

Pored njega, za očekivati je da crno-bele pojačaju Aleksandar Sedlar, defanzivac Metalca koji je bio na meti Crvene zvezde, zatim Filip Knežević koji će se vratiti sa pozajmice iz čačanskog Borca, Ismael Beko Fofana, ljubimac navijača Partizana, kao i nekadašnji kapiten crno-belih, Marko Jovanović.

0
0

17 Komentara

  1. Sve ive price su deplasirane aki se nezna trener ilijev je verovatno nesto dogovarao i dogovorio a sad dali ce novi trener to i orihvatiti videcemo.. za stopere treba birati da budu brzi od naoadaca da znaju da iz idbrane povuku naoad da im lopta ima oci abubakar i zivkovic ce nam doneti novac jer je suludo drzati ih u drugom delu i tako nadoknaditi novac izgubljen od auguzburga treba videti sta sa stranicima brazilac ide bandalivski i bozinov sta sa njima balazic povredjen .. pi meni najveci akcenat treba staviti na dovodjenje ivanica po meni trebalo bi stvarati pricu oko njega sa lukicem saponjicem mihajlovicem … zadnjeg veznog treba stranca dovesti za iducu sezonu da se uigrava tu je i fofana sta sa vulicevicem covek je u god. I on zeli u inostranstvo mnogi dilema ima jedno znam da aki tomic bude trener igrace sa jednim z.veznim i dva naoadaca a vec to je dobra stvar igrace se ofanzivno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vazura je izjavio da nam ne treba Saranov i da imamo dva dobra golmana.Bude li problema on preuzima odgovornost. To je zvanično rekao pre šest meseci. Nismo ga doveli tad.Sada da i tako treba. A odgovornost? ????.Pojeo vuk magarca. Napolje iz našeg Partizana.Ali svi.Pozdrav svim pravim GROBARIMA

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan je šampion, a za one koji kažu da je zima i veliki minus, ja kažem kako se nisu promrzli godinama i kako su su živeli decenijeu mraku i zimi

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne radi Partizan bez uprave, vec su ovo potezi Vazure, jer ovako bespotrebna pojacanja je i do sada on dovodio, navrat nanos, bez ikakvog smisla i sagledavanja sta je potrebno. Tako smo imali sest ili sedam krila, tri leva beka, a nijednog golmana, spica i stopera. Ne znam kakav je Sedlar igrac, ali vidim da pod novom upravom Partizan nema skauting vec ceka da vidi za koga je zvezda zainteresovana pa da proba on da ga dovede. Tako su pokusali da im uzmu Ibanjeza i Donalda kada su se vec dogovorili sa njima, a sada vidim i Sedlara. A nijednog stranca nisu pronasli i doveli sami, osim Fabrisia, koji i nije neki pogodak. Ako je Marko Jovanovic kapitalno pojacanje, onda tesko nama. Jedino gde su u pravu je hitno dovodjenje golmana, jer Zivko nije kvalitet ni za Malu Mostanicu, a Kljajic je najvise za rezervu. Ali i tu pored mladog i odlicnog golmana Radnickog, po starom Vazurinom receptu se trazi nesto dzabe, sto nam se debelo obilo o glavu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Zivkovic je odlican golman, jedan od najboljih u ligi, ali nije poltron, nije se prodao menadjerima zato ova uprava nemoze sa njim da manipulise, zato on mora da ode.

    0
    0
    Odgovori
  6. Da smo ove fudbalere vratili letos,a mogli smo sad bi imali solidan tim za JSL i u Evropi bi igrali LS.
    S obzirom kakva nam je naprednjacka uprava i da nema sanse da ce prve usne Srbije dozvoliti da Partizan bude jaci od Pantera verovatno vecina od ovih igraca nece ni doci.

    0
    0
    Odgovori
    • Još samo vučica da uhapse,covic da vrati pare,Rusija izgubi rat u siriji,da se vrati bugarin ivanov,lola smiljanic,sale i dalo i pali se misina…hahahaha…Prava si smejurija..jesi zaboravio dvadeset godina vlasti prije naprednjaka…tad ti to nije smetalo…tadic dacic kustunica vucelic marjanovic…tadic na tribinama…ko gubi ima pravo da se ljuti…jeli ti hladno sine.

      0
      0
      Odgovori
      • Za vreme ds stvaran je projekat Evropska Zvizda,doveden Gasprom…ukljuci mozak cigo, ne slusaj Coravog mafijasa i Vesica

        0
        0
        Odgovori
        • Prošle godine su bili naprednjaci.Ko je bio šampion prošle godine?jeli se tad pominja vucic i ostali?godinu prije toga zvezda uzela titulu,ali zbog dugova nije igrala kvalifikacije,verovatno su im i tu naprednjaci pomogli..Ove godine partizan igra evropu..da nije vucic kriv za penale protiv cukarickog vojvodine i ostalih..da nije partizan pustio zvezdu na derbi…samo malo realnosti ocu..zvezda ima najbolji tim ove godine..i zasluženo uzima titulu..niste se bunili kad je 6 godina partizan bio šampion,sad kad nema više,pričate o nekom poštenju..pozz

          0
          0
        • Ti izgleda nemaš šta da uključiš ili pratiš fudbal dve godine.Za vreme DS stvaran je državni projekat SD partizan.Ako si glup,nisi valjda senilan i da se toga ne sećašTo što je Gasprom ušao u Zvezdu,zasluga je Pere Škundrića i samih Rusa jer oni hoće da sponzorišu neki brend a ne male timove.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter