1
Domaći fudbal

ENGLEZI PONOVO PIŠU: Zvezdin biser stiže u Čelsi pre nego u Mančester junajted (FOTO)

Objavljeno: 28.10.15 u 11:51

Kako stoje stvari, fudbalski klub Crvena zvezda bi vrlo lako predstojeće zime mogla da ostane bez jednog od najvećih talenata srpskog fudbala.

Naravno, reč je o Marku Grujiću, 19-godišnjem momku koji sjajno obavlja posao na sredini terena, koji sve češešće postiže fenomenalne golove i sa 30 metara i koji je ovog leta osvojio U20 prvenstvo sveta sa reprezentacijom Srbije.

Da je zaludeo kompletnu Evropu odavno je poznato. Upravo zbog toga po inostranim medijima se često spekuliše u kojem klubu će Marko Grujić nastaviti karijeru.

Do sada se pričao o Pari Sen Žermenu, Čelsiju, Mančester junajtedu, Milanu, Liverpulu

Da se nalazi na izlaznim vratima stadiona „Rajko Mitić“ u najnovijem štivu sada prenosi ugledni engleski list „Gardijan„. Portal poznatih novina donosi naslov pod nazivom „Čelsi spreman da pobedi Mančester junajted i PSŽ u trci za Grujićem“.

FOTO: CROP
FOTO: CROP

Osim bombastičnog naslova Englezi su rođenom Zvezdarcu posvetili i dosta medijskog prostora. Evo šta stoji u tekstu koji vam prenosimo, bezmalo, u celosti.

– Srpski vezista, prema očekivanjima, napustiće Crvenu zvezdu u januaru. Šampion Premijer lige razmatra da realizuje interes, svestan da postoje i druge strane koje vrebaju igrača. PSŽ je označio Grujića i mogao bi da izađe na tržište, ukoliko Andrijan Rabio napusti tim, a najverovatnije će u Romu – piše Gardijan i dalje nastavlja:

– Francuski klub traži sumu od 17 miliona funti (oko 23.5 miliona evra) za mladog vezistu čiji agent, Veronik Rabio, odbija mogućnost odlaska Adrijana u Premijer ligu jer su engleski klubovi pokazali nizak stepen interesa tokom leta – stoji u tekstu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Grujić, momak koji je ponikao u školi Crvene zvezde koji je visok 191 centimetar, u mnogome podseća na Nemanju Matića koji je u Čelsiju. Smatra se velikim zalogom za budućnost ukoliko dođe u Čelsi koji bi mogao da ga pošalje natrag u Zvezdu na pozajmicu kako bi se dalje razvijao – piše Gardijan.

– Žoze Murinjo, kako se očekuje, najverovatnije će zadržati i Matića i Ramireza uprkos lošim rezultatima sa Vest Hemom i Dinamo Kijevom.  Murinjo odbija interes za srpskim tinejdžerom – navodi se u tekstu.

Ipak, novinar ovog teksta navodi da portugalski stručnjak često demantuje određene priče u javnosti, dok se iza kulisa radi na realizovanju poslova o kojima se, zapravo, priča i piše.

I dok se o Grujiću piše širom svih meridijana, ovaj momak emotivno je vezan za sadašnji klub.

0
0

1 Komentara

  1. Ovaj možda nešto i uradi za razliku od odnog „stručnjaka“ Jovića koga nazovi „novinari“ prodadoše kao najvećeg talenta na svetu a klinac nije dao tri gola i čak ne igra u ovoj našoj smešnoj ligi!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter