3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARIZ, LONDON, MANČESTER, LIVERPUL: Gde će završiti Grujić? Nova bogata ponuda za Zvezdinog vezistu

Objavljeno: 22.10.15 u 13:09

Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić nalazi se na radaru brojnih evropskih velikana koji pomno prate svaki njegov potez.

Tako je i prethodne večeri loža na stadionu Rajko Mitić bila puna skauta koji su kao glavnu „metu“ imali upravo mladi vezista koji dominira na sredini terena iako mu je tek 19 godina.

Kako saznaje portal Mondo među njima je bio i šef skauting službe Evertona Kevin Rivs koji je imao šta i da vidi pošto je Grujić i u duelu sa Vojvodinom pokazao u kakvog igrača izrasta.

Navodi se takođe da je Everton navodno spreman da odmah izdvoji pet miliona evra za Grujića (što je 10 puta više od procene Transfermarketa) i tako iskoristi to što ostali zainteresovani klubovi nisu konkretni u svojim namerama.

Pored Evertona za Grujića su zainteresovani Čelsi, Mančester junajted, Pari Sen Žermen, a prethodne večeri uživo su ga gledali i predstavnici Viljareala, Grashopersa, Espanjola, Ajaksa, Hamburgera, Nanta, Tuluza…

Naravno, nisu svi oni bili u Beogradu samo zbog Grujića.

0
0

3 Komentara

  1. Penzioneru jel kasni penzija pa si tako iskompleksiran ? To sto ste vi u poslednjih 7 sezona namestili 6 titula ne daje ti pravo da pricas tako, Zvezda je ako izuzmemo prva dva tri kola dok se ekipa uigrala pokazala da je bolja od svih ekipa, jel si primetio mozda da ste i vi primili 3 komada ? Ne provlacimo se sa 1:0 i ne otimamo silom i uz pomoc sudija, pokazali smo da smo bolji i od Vose i Cuke koji su nas casno predstavljali u evropi

    0
    0
    Odgovori
    • realan, ko bi reko i posumnjo u tvoju realnost…?! sa tobom polemisati o PREZADUZENOJ_TRULOJ zvezdi … ko je bolji … ko je sta i kako otimao … je gubljenje vremena. pratis partizan i svoj vec objasnih kakav klub … eno u vecernjim novostima pregled o ucescu i igranju u evropi za period koji navodis : KO KOLIKO…, KO SA KIM … UPOREDI … i onda stani pred ogledalo da saznas : KLIKO SI TI REALAN ??? da ti druge etikete NE prisivam a koje zasluzujes jer cesto bez argumenata moje komentare komentarises i pri tome vredjas samog sebe nazivajuci me svakako .

      0
      0
      Odgovori
  2. gde ce zavrsiti ::: ??? na KLUPI zvezde kao i svi pre njega … na primer falkao !!! cim prodje ova sezona ako pre toga UEFA NE prekine prvenstvo , idu izbori, sezona kupanja , i onda ono poznato : NE idemi se jos bar jednu sezonu a PREZADUZENA – TRULA zvezda ako BANKOMAT bude na raspolaganju imala recice svima zar samo 1 milon … SMESNI STE … PA STVARNO MISLITE DA SE OZBILJNI KLUBOVI PECAJU NA VASE PISANJE KOJE SVAKO JUTRO IZ RUPE REDAKCIJAMA STIZU .to samo u Srbiji prolazi : NAMESTATE , REZULTATE, UTAKMICE PRVENSTVO CELO … DIGOVE GUMICOM BRISETE, MANIPULISETE, LAZETE, VARATE i PLACKU NA TERENU I VAN NJEGA SPROVODITE. UEFA AKO SE UMESA SMRDECE CEO BALKAN . da, sta kazete … opet lazete …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter