3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZALUDEO KOMPLETNU EVROPU: Marko Grujić stiže kod Zlatana Ibrahimovića u PSŽ?

Objavljeno: 22.10.15 u 10:19

Mega talentovani vezista Crvene zvezde, Marko Grujić, po svoj prilici neće još dugo boraviti u ekipi Ljutice Bogdana.

Momak koji se tokom leta okitio titulom U20 prvaka sveta na Mundijalitu u Novom Zelandu, tokom prvog dela Superlige Srbije pruža neverovatne partije.

Fantastični fudbaler ne samo što drži sredinu crveno-belih zajedno sa Mičelom Donaldom, već svojim razornim udarcem na muke stavlja protivničke golmane i sve češće se upisuje u listu strelaca svojim „torpedima“ sa 30+ metara.

Naravno, sjajne role, što u dresu omladinske reprezentacije Srbije, što u dresu Crvene zvezde, probudile su interes vodećih evropskih i svetskih klubova za ovim 19-godišnjim momkom.

Kao što je poznato, do sada su bisera Zvezdine škole pratili skauti Čelsija, a od nedavno je postalo poznato da su oko na Marka Grujića „bacili“ i predstavnici Mančester junajteda.

Međutim, spisak zainteresovanih evropskih velikana raste iz dana u dan. Kako prenosi ugledni francuski sportski dnevnik „L’Equipe“, u trku za Markom Grujićm uključio se i francuski gigant, Pari Sen Žermen.

Prema navodima ovog lista, Loran Blan i tim njegovih saradnika spreman je u januaru da se odrekne usluga svog mladog centralnog veziste, 20-godišnjeg Adrijana Rabioa.

Rabio prema podacima Transferkamerta košta oko 7.6 miliona evra, a plan uprave „Svetaca“ jeste da od prihoda od njegove prodaje na stadion „Rajko Mitić“ pošalju novac neophodan za obeštećenje Grujića.

Transfermaket kaže i da je cena Zvezdinog magičnog veziste samo 500.000 evra (350.000 funti), međutim, nema dileme da će uprava kluba iz Ljutice Bogdana tražiti mnogo više novca, pre svega posle sjajnih roli Grujića.

Ipak, hoće li do svega toga doći, i da li će zaista Pari Sen Žermen angažovati Grujića preostaje da se vidi. Ono što deluje kao gotova stvar jeste definitivan odlazak mladog veziste.

0
0

3 Komentara

  1. Grujica ne dirati,treba nam za prolece da ugazimo sve do titule a pogotovo za LS,u koju milon posto ulazimo a tada ce mu skociti cena i na 10 miliona.Ako bude bas neophodno zbog novca,napraviti klauzulu da ostane u Zvezdi jos godinu dana,mada je bolje prodati nekog drugog igraca,na pr.Jovanovica ili Jovica jer za njih imamo zamene a uz to Jovic 70% nije u nasem vlasnistvu.Grujic je sa ovom formom,jako bitan i neophodan igrac i cena ce mu biti vise milionska a ovo od 500 000 je smesno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Takozvani Zvezdini „cirkularni press transferi“… Svaki igrač mora tokom sezone da promeni, u novinama i na portalima, sve najbolje klubove Evrope, pre no što na kraju završi u Kini, Rumuniji, ili u najboljem slučaju u Izraelu…

    0
    0
    Odgovori
  3. Грујина цена у јуну биће 10 милиона евра,наравно ако дочека лето у Звезди.На жалост,много је фактора који могу да утичу на његов ранији одлазак,а самим тим цена ће бити мања.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter