18
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLUČUJUĆI MOMENTI: Bomba Pjasentina i dva promašena penala Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.15 u 22:42

 S obzirom da večeras nije bilo TV prenosa iz Humske, konačno možemo videti video-izveštaj sa utakmice Partizan-Čukarički.

S obzirom da prenosa nije bilo, javnost u Srbiji najviše pažnje posvetilo je potezu Stefana Babovića, o čemu je posle meča govorio Petar Grbić, a svoje mišljenje dao je i trener Zoran Milinković.

Međutim, treba reći da je Čukarički sasvim zasluženo odneo bodove iz Humske i tako na najbolji mogući način se zahvalio na svemu sada već bivšem treneru Vladanu Milojeviću.

A ‘kajmak’ je pokupio Lukas Pjasentin projektilom koji je i doneo pobedu ‘Brđanima’. Pogledajte najzanimljivije momente sa današnjeg susreta.

(Izvor: Web TV)

0
0

18 Komentara

  1. Ja kao Partizanovac tvrdim da prvog penala nije bilo ,jeste ga zakacio ovaj iz cuke ,ali mislim nedovoljno za penal…a kod drugog vidi se da ga je golman udario ,ali pitanje je da li bi stigao loptu da nije …sve u svemu..sramota

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno, sve tri odluke su greske, u Engleskoj bi Saponja popio kaznu zbog simuliranja, obratite paznju kad padne, prvo gleda sudiju par sekundi pa se onda previja ko da ga teretni voz nagazio ….

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakva rezija od naseg Europskog sudije MAZICA…SRAMOTA….AKO BOG DA, DA NIKAD VISE NE SUDIS U EVROPI.SUDI GLODARIMA…1,2,3,4 I JOS PO NEKI PENAL.Pet sati nema TV izvestaja ni na jednom sportskom portalu.Tek sada vidimo zbog cega.JADNA VAM PROSLAVA GLODARI…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovi penali nisu imali veze s mozgom….a crveni karton pogotovu…. sramota za mazica….
    Svaka cast cukarickom!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. gdje nam je Gdk?? mozda je bio na proslavi rodjendana pa se smrzao 😀 xaxaxaxaxaxa Koji ste vi cirkus veceras napravili,pogledaj penale,pogledaj drugi zuti,auuuuuuu pa Mazic donio za rodjendan puno poklona,ali dzaba!!!! Ni Tole ne pomaze vise!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Oce li neko da reaguje iz uprave cz i da podnese krivicnu prijavu protiv ovog debila mazica?? Sta je bre ovo,dal ga nije sramota,nas najbolji sudija ovakve gluposti da radi??

    0
    0
    Odgovori
      • U pravu si,najvece gluposti su mu bile sto nije svirao ocigledan faul nad Mrdjom na sredini terena i iz te akcije ste dali pobedonosni gol,kao i na narednom derbiju kad mu je pomocnik pokazao faul Lazovica u napadu jer je povlazio Lazica a Mazic svirao slobodan udarac za partizan,iz koga ste ponovo dali pobedonosni gol.Ostalo,sto je svirao,bilo je po propisu.Jedino nije za one koji nisu sutnuli loptu u zivotu pa neznaju ni pravila ni bilo sta iz fudbalske igre.Penali su bili i vise nego ocigledni u derbiju,jer znam da na to mislis ali se ne razumes.

        0
        0
        Odgovori
  7. Za cega je igrac Cukarickog dobio drugi zuti karton,a Saponjic za dva simuliranja nagradjen penalima!? Stvarno sramota!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Sad je svima jasno zašto nije bilo tv prenosa i šta su 12 igrača u crnim dresovima pokušali da izrežiraju.Dva nepostojeća penala i igrač više nisu pomogli da se uništi poštena pobeda boljeg tima.Sramota je za sudiju Mažića koji je vrhunski sudija da ovako sudi jer ovo nema veze sa,, lošim danom,, već je očidledno šta je u pitanju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter