7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETAR GRBIĆ SE OTVORIO: Priznajem, kriv sam! Ali zašto udarate na Stefana Babovića?

Objavljeno: 05.10.15 u 22:11

Povratnik u sastav Partizana Petar Grbić izjavio je posle poraza da je kapiten na udaru, Stefan Babović, ubedljivo najbolji fudbaler Partizana.

Petar Grbić se posle dužeg vremena vratio u tim Partizana, u igru je ušao u drugom poluvremenu i posle samo tri minuta promašio jedanaesterac koji bi, vrlo verovatno, mnogo toga promenio.

– Prvo da kažem da odgovornost za neuspeh preuzimam ja. Sve to zbog mog promašenog penala. U takvoj situaciji Stefanu Baboviću bilo je mnogo teže da šutira penal, jer je bio pod ogromnim pritiskom. Inače, kod nas se tačno zna hijerarhija i da je neko drugi pitao Babovića da mu prepusti izvođenje penala, nisam siguran da bi se to desilo. Ali, pošto nas dvojica imamo fenomenalan odnos zamolio sam ga, on mi je izašao u susret, ali ja sam promašio i za to sam kriv.

– Ne znam da li je promašaj posledica velike želje da povratak na teren obeležim golom, ali sam siguran da neće uticati na moje, ali ni na samopouzdanje ekipe – rekao je Petar Grbić i nastavio sa pohvalama na račun Babovića:

– Stefan to nije zaslužio, jer je veliki igrač i mnogo je dao Partizanu. Povrh svega, znam koliki je emotivac i koliko voli klub. Ne mogu da kažem da je to kompletna publika, nego samo pojedinci. Nije mi jasno zbog čega su mu tako vikali, kada je pre samo četiri dana u Nemačkoj pružio partiju karijere i bez obzira na to što je Andrija Živković dao dva gola Augzburgu, bio najbolji naš igrač na toj utakmici u Ligi Evrope – rekao je Grbić, a prenosi ‘MozzartSport’.

Nikome, pa ni samom Grbiću nije jasno šta se danas dogodilo sa Partizanom, kome ni dva jedanaesterca, ni igrač više nisu bili dovoljni da osvoji makar bod.

– Ne znam ni ja šta nam se dešava, ali mislim da je to evropsko lice – pravo lice Partizana i da nam je samo jedna pobeda potrebna da uhvatimo zalet i u Superligi – zaključio je Petar Grbić.

0
0

7 Komentara

  1. Zar postoji neko iole normalan a da misli da Babovićev tata plaća mesto sinu u timu FKP!? Taj Babović kakav god da je, učestvuje u svakom golu koji je ekipa dala. Ili je to proigravanje, asistencija ili da gol. Igračima se ne zviždi. A da ne spominjem reči koje su mu upućene posle sinoćne utakmice. Strašno, ciganski rečnik. Ne opravdavam Babovića ali vas pitam kako bi ste vi reagovali, kako? Mislite da to što je bogat leči sve traume koje mu je porodica doživela?
    Ako neko zna da igra bolje, neka uđe i pokaže……baš tako, uđi i pokaži.
    Celoj ekipi podrška bez prestanka. Upravi ko kako želi.
    Pozdrav za sve grobare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa zar postoji neko iole normalan a da priča kako Babovićev tata plaća da bi mu sin igrao?! Taj BabovIĆ kakav god da je, za sve one koji su slepi kod očiju, učestvuje u svakom golu koji da ekipa ili ga sam da. ( golovi, asistencije, proigravanja ). Svako ima pravo na mišljenje, ali ovo što sam napisao su činjenice. Igračima se ne zveždi, a da ne spominjem reči koje su mu sinoć upućene. Ciganski prostakluk…..
    Ako zna neko da igra bolje, pa neka uđe i pokaže…..tako je , uđi pa pokaži
    Celoj ekipi podrška bez prestanka. O upravi, ko kako želi.
    Pozdrav svim GROBARIMA

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta god da je bilo,on to ne sme da radi. Ne samo sto je kapiten nego i zato sto igra za slavni Partizan. Tako bruka to sveto ime. NJegov klub je olicenje lepog vaspitanja i on mora da se ponasa u skladu sa tim!

    0
    0
    Odgovori
  4. Slusaj Grbicu nismo mi navijaci krivi sto ti je slucaj sa dve leve kopacke zapecatio karijeru.Drugo nismo mi krivi zato sto Stefan Babovic mora da igra fudbal u Partizanu i da nam svojim potezima i bravurama non stop kida zivce i uz sve to nas jos casti srednjim prstom jer mu opravdano zvizdimo.Koliko je dobar igrac videli smo u njegovoj inostranoj karijeri.Za 5 godina odigrao je 50 utakmica i dao jedan gol i svi su jedva cekali da ga se ratosiljaju.Tamo nije bilo tate da mu placa trenera.Tamo se igra fudbal,a ne balet.

    0
    0
    Odgovori
    • Прави навијач Партизан НИКАД АЛИ НИКАД неће звиждати свом иг

      0
      0
      Odgovori
    • Прави навијач Партизана НИКАД АЛИ НИКАД неће звиждати свом играчу па да је најгори на свијету! Звижди се управи која лаже и која није довела ниједно појачање или неког бољег играча. Њима се звижди! Партизановом играчу се тапше и кад је најгори. Јер он је наш! Нисмо ми као из неких других клубова. Ми смо авангарда! Шта су навијачи требали да ураде кад смо се брукали од Хајдука из Сплита својевремено? Умјесто звиждука, писало се о невиђеној подршци Гробара! Зато смо авангарда! Зато: подршка Бабовићу и играчима! НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter