13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Ne vidim smisao da ponavljam rečenicu da ima još mnogo da se igra!

Objavljeno: 05.10.15 u 22:19

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle večerašnjeg poraza od Čukaričkog da mu se nikad nije desilo bilo šta slično toj utakmici i kazao je da su svi u timu želeli najbolje, ali da nisu imali sreće.

– Imali smo mnogo kadrovskih problema pred utakmicu. Posledice meča u Nemačkoj su se osetile i večeras. Nije pomoglo ni isključenje, nisu pomogla ni dva penala. Nikad ništa slično u karijeri mi se nije desilo… Momci su želeli najbolje, ali sreća je otišla preko gola – rekao je Milinković.

Partizan je imao igrača više, a promašio je dva penala. Na kraju meča je Stefan Babović imao ružnu raspravu sa delom publike na istoku, što nije prvi put.

– To duže traje i svima nam to teško pada. Znam koliko Stefan voli klub, znamo koliko je želeo da postigne penal, ali dođu i ovakve večeri – rekao je Milinković.

Partizan brani titulu, a već zaostaje 12 bodova za „večitim“ rivalom i liderom prvenstva Crvenom zvezdom.

– Ne vidim više smisao da ponavljam rečenicu da ima još mnogo da se igra. Partizan je veliki klub i ima obavezu da se do poslednjeg kola bori za titulu. Velika je razlika između naših igara u Evropi i prvenstvu, a zašto je to tako…to je za dublju analizu i nije za ovaj momenat večeras – rekao je Milinković.

Trener Vladan Milojević, kome je ovo bila poslednja utakmica na klupi Čukaričkog, čestitao je svojim igračima i zahvalio im je na svemu.

– Bila je lepa utakmica, momci su odigrali jako dobro svih 90 minuta. Čestitam im na velikoj pobedi. Nije lako pobediti Partizan bilo gde, a kamoli na JNA. Jako sam ponosan na njih, oni su od mene napravili ovo što jesam i nadam se da će im ova pobeda doneti krila za nastavak prvenstva – rekao je Milojević.

On je novinarima kazao da „ostaje u fudbalu“, ali da ne zna gde će raditi. Milojevića su novinari pitali i za dva penala i eventualne sudijske greške, ali je on to odbacio.

– Verujem u sudije na čelu sa našim najboljim sudijom Miloradom Mažićem – rekao je Milojević.

0
0

13 Komentara

  1. Mi smo i sinoć i u derbiju i svim utakmicama imali samo jedan problem, tebe na klupi i Milijinog na terenu. Ako te ovi kreteni nesmene u pauzi, šta misliš šta Vas dvojicu čeka sa istoka i zapada gde su navijači Partizana ili Vas samo zanima ona drogirana i pijana stoka sa juga.

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo ste vi normalni? Milinkovic bre odlican trener za razliku kakvog cemo sabana dobiti sada, pokazao je svoje umece u ligi evrope, nije lako igrati dve utakmice nedeljno vidi se umor svaka Partizanu cast liga ce doci na svoje a za evropu nek se bore. Voleo bih iskreno da Milinkovic ostane jer ga smatram za odlicnog trenera.

    0
    0
    Odgovori
    • Eto ti ga pa ga vodi kuci! Neka tebe trenira…
      p.s. U Evropi smo igralu katastrofalno, i sreca je da ovi nisu umeli da daju gol iz 25 suteva. Ne znam sta si ti gledao kada si video odlicnu igru…

      0
      0
      Odgovori
  3. pa dragi Milinkovicu ima li smisla vise.Jel cilj sesto mjesto plej of,pa da li su ovi iz uprave normalni kad te jos cuvaju na klupi.Idi brate i sretno.

    0
    0
    Odgovori
      • Ipak, ne znate da računate. Trenutni odnos je 32:20, kada se prepolovi 16:10. Da ste pobedili, bilo bi 32:23, odnosno, 16:12, jer se neparan broj bodova posle podele zaokružuje na veći broj. Ipak ste izgubili dva boda…

        0
        0
        Odgovori
  4. Ima jos mnogo da se igra i u ovakvoj ligi, Partizan to moze da stigne, ali samo pod jednim uslovom, da ti vise ni minut ne provedes na klupi. Covece, ligu u kojoj se svi brane ti igras sa dva defanzivna vezna i jednim spicem, to je van pameti. A odnos Babovica i navijaca ne treba trener da zali, vec da resava, tako sto ce onog ko ne zna da se ponasa, a ni da igra, da posalje na tribine i sto dalje od Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja ne vidim smisao da ti vise budes na klupi Partizana,ali je problem sto ces i dalje biti i sto cemo se i dalje brukati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter