2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREČENI VELIKI INCIDENTI: Grobari probili ogradu na Marakani (FOTO)

Objavljeno: 12.09.15 u 21:07

Navijači Partizana popularni Grobari po okončanju 149. večitog derbija, u kojem je Crvena zvezda savladala crno-bele sa 3:1, pokušali su da se obračunaju sa pristalicama rivalskog kluba i malo je nedostajalo da vidimo slične scene kao pre nekoliko meseci.

Naime, probijena je ograda između južne i zapadne tribine verovatno u nameri da se dopre do Severa, ali je žandarmerija pravovremeno reagovala i sprečila je veće incidente.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zbog svega toga je malo kasnila i zvanična konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili treberi ekipa Miodrag Božović i Zoran Milinković.

Pogledajte i kompletnu fotogaleriju sa večerašnjeg meča, a možete još jednom da pogledate i velemajstorski gol Uga Vijeire.

0
0

2 Komentara

  1. Bas kao i siptari, vole provokacije. Ranije su pustali navijace da dobacuju dok Vujosevic drzi konferenciju za stampu, sada ovo.. a pobeda im je cista kao suza. Viera je odlican igrac a Grujic covek. Mi smo ih malo podscenili, ocigledno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji incident?
    navijace na juznoj tribini su drzali 40 mi nuta posle utakmice dok se sve tribine ne isprazne.Dvadesetak navijaca iz zapadne loze su provocirali i oni su jedini bili na stadionu,navijaci sa juzne tribine isprovocirani time oborili su jedan deo ograde,i nikakvog kontakta sa policijom noje bilo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter