4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA SA DERBIJA: Prštalo je na sve strane i na terenu i na tribinama, a onda se slavilo ispod Severa

Objavljeno: 12.09.15 u 20:40

Večiti derbi 149. po redu odigran večeras na stadionu Rajko Mitić bio je jedan od boljih koji smo imali priliku da gledamo u poslednjih nekoliko godina. Majstorski gol Uga Vijeire, pre svega onaj drugi, šanse Partizana za smanjenje pa i izjednačenje rezultata, ali mnogo toga se dešavalo i na tribinama.

Veći deo toga zabeležili su naši fotoreporteri, a sve fotografije sa ovog meča pogledajte u galeriji ispod.

Jedna fotografija se po našem mišljenju ističe između svih ostalih, a nju pogledajte OVDE.

0
0

4 Komentara

  1. toliko o tome da li je kataji zasluzio poziv selektora da je srpski mesi srdjan plavsic a ne zivkovic i da li je marko grujic bolji od bresanca toliko o toletovoj reprezentaciji.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovde se ne ocenjuje pismenost,već ko se razume u sport.Ne vidim gde je čovek grešio,osim ako tastatura negde nije odvojila redove a to je stvar brzog kucanja a ne pismenosti.A ti,profesore književnosti,idi i predaj deci u školama,nemoj da visiš na portalima i lečiš frustracije zbog poraza malog partizana.Ispravi čoveka ako je nešto pogrešno izneo u komentaru a od svega toga,ti si našao da poradi na pismenosti.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne razumem one koji su očekivali neki drugačiji ishod utakmice.Nedeljama unazad pišem da je kvalitet na strani Zvezde asa najnovijim pojačanjima je toliko ubedljiv da se ništa drugo nije ni moglo očekivati.Svako ko drugačije tvrdi ili ne poznaje fudbal ili je navijački ostrašćen.Tvrdio sam da će biti 2-3 razlike za Zvezdu i toliko je bilo i to relativno lagano.Takođe sam tvrdio a tvrdim i dalje,čak i kad prepolove bodove,posle 30 kola i budu odigrane još 7 nove utakmice,da će Zvezda biti prva sa minimum 7-8 bodova razlike.Da se ne prepolovljuje,bilo bi preko 15.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter