4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UMESTO DOLAZAKA: Šaponjić napušta Partizan? Mladi igrač kaže da ne zna ništa o tome…

Objavljeno: 31.08.15 u 11:11

U svetu fudbala 31. avgust označava i poslednji dan letnje fudbalske pijace, kako u inostranstvu, tako i u Srbiji.

Nije retka praksa da se najveće „transfer bombe“ često dešavaju u smiraj prelaznog roka, a kako se bliži ponoć, nakon koje će biti nemoguće prijvati transfer i registrovati igrača, tenzija polako raste.

Jedan od onih koji bi mogli da promene sredinu jeste i talentovani napadač U20 reprezentacije Srbije, Ivan Šaponjić. Kako piše Sportski žurnal, ovaj momak nije upoznat sa spekulacijama na tu temu.

– Ne znam ništa o tome. Voleo bih da ostanem u Partizanu, igram u Ligi Evrope i osvojim titulu – rekao je 17-godišnji Ivan Šaponjić.

Član „zlatnih Orlića“ je nedavno, na revanš meču sa BATE-om iz Borisova makazicama postigao gol za trijumf crno-belih i tako je, još jednom, skrenuo pažnju skauta bogatih klubova na sebe.

Potsetimo, u Humsku bi danas trebalo da stigne Saša Zdjelar.

Takođe, šuška se i otkazu Fabrisiju i dolasku Nikolčeta Noveskog.

Pričalo se i o dolasku Krasića, ali je nekadašnji reprezentativac već promenio klub.

0
0

4 Komentara

  1. Netacno, posle ponoci ce biti nemoguce obaviti samo transfer, ne i registrovati nove igrace, prelazni rok se tako zove jer se odnosi samo na prelaske iz kluba u klub (i nije u celom svetu isti, jer Rusija, Kina i jos neke zemlje imaju drugaciji termin) dok se slobodni igraci mogu registrovati i posle ovog roka, cele godine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter