10
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

RASPLET: Milinković ga nije želeo! Krasić otkrio zbog čega neće u Partizan uz poruku za Grobare!

Objavljeno: 30.08.15 u 14:58

Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Krasić ipak neće pojačati redove Partizana.

Iako se tokom današnjeg dana pojavila informacija da će Krasić doći u Humsku, njegov menadžer je otkrio da je daleko od dogovora. 

Krasić je za Novosti potvrdio da će potpisati za Legiju iz Gdanjska i naveo da je nakon razgovora sa porodicom odlučio da odbije Partizan.

Takođe, prema pojedinim informacija do kojih dolazi portal Goal.com, trener Zoran Milinković nije želeo Krasića u svom timu pošto nije siguran u kakvoj se formi nalazi.

– Dogovorio sam se, ali sa Legijom iz Gdanjska. Idem u Poljsku, to je moja definitivna odluka. Jedino što je na kraju presudilo kod odluke da izaberem Legiju, a ne Partizan je razgovor sa porodicom. Već smo 11 godina u inostranstvu, smatrali smo da bi nam bilo teško da se vraćamo u ovom trenutku u Srbiju i opredelio sam se za Poljsku – rekao je Krasić koji je potom pohvalio čelnike crno-belih, kao i navijače kluba.

– Imam veliko poštovanje prema Partizanu i njegovim navijačima. Radi se o ogromnom klubu, koji ima veliku tradiciju i uvek najviše ambicije. Moram da napomenem da su ljudi iz kluba bili veoma korektni prema meni, fenomenalni, krajnje ljubazni i zaista osećam potrebu da im se nekada kada budem bio u prilici odužim. Ako Bog da srešćemo se, ko zna, nikada ne bih zatvarao vrata pred ponudom kluba kakav je Partizan – istakao je Krasić uz zaključak da “novac ni u jednom trenutku nije igrao glavnu ulogu u celoj priči“.

0
0

10 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter