4
Domaći fudbal

DIREKTOR PARTIZANA POTVRDIO: Stiže ‘zlatni Orlić’ iz Olimpijakosa

Objavljeno: 31.08.15 u 09:09

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, potvrdio je da je klub iz Humske dogovorio sve detalje oko angažmana defanzivnog veziste Olimpijakosa, Saše Zdjelara.

Tokom nedelje razne priče stizale su iz Humske, a mnoga imena su prodefilovala kroz svet fudbalske pijace u kontekstu novih fudbalera crno-belih.

Jedan od onih koji se doveo u vezu sa dolaskom u Partizan bio je i U20 reprezentativac Srbije, član „zlatnih Orićića“ iz Novog Zelanda, Saša Zdjelar, sadašnji igrač Olmpijakosa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je medijske navode oko angažmana bivšeg igrača OFK Beograda.

– Dogovorili smo se sa Olimpijakosom da angažujemo Zdjelara na dvanaestomesečnu pozajmicu – potvrdio je Miloš Vazura, prenosi Sportski žurnal.

Zdjelar je igrač rođen 20.3.1995. godine, a 2013. godine je potpisao ugovor sa Olimpijakosom. Ubrzo je kao pozajmljen igrač nastavio da igra za OFK Beograd.

Sa četom Veljka Paunovića, Zdjelar je ovog leta stigao do šampionske titule na U20 Svetskom prvenstvu, ali su rukovodioci Olimpijakosa ipak odlučili da ga vrate u Srbiju na novu pozajmicu.

0
0

4 Komentara

  1. jedino kad bi Partizan stavio besplatan ulaz tako bi smo pozajmili i vase navijace posto ste prodaja najcrnja pola vas je tako za Vojvodinu pocelo da navija…

    0
    0
    Odgovori
  2. Могли би у прелазном року да ангажујете и неке навијаче ! Мислим срамота да институцију гледа 800 људи од тога пола рента цигани,радовци о офквци ! Бар узмите неке на позајмицу !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter