6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA MARAKANI SVI SREĆNI: Božović posebno izdvojio jednog igrača u spektakularnoj noći

Objavljeno: 23.08.15 u 22:36

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je večeras posle pobede nad Javorom (1:0) da je najvažnije da je ekipa osvojila tri boda i preuzela mesto lidera na tabeli Superlige Srbije. 

– Javor je pokazao da nije slučajno bio lider šampionata. Bilo nam je veoma teško da probijemo bedem, a da je Gafurov postigao gol bilo bi dosta teže. Poslednjih 15 minuta bili smo preplašeni da ne bi Javor slučajno izjednačio. Najvažnije je da smo pobedili i izbili na čelo tabele – rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice.

On je pohvalio partiju Mihaila Ristića, koji je večeras igrao na poziciji levog beka, iako je po vokaciji vezista.

– Ristić je odigrao izvanredno, pokazao da možemo da računamo na njega. On nije najsrećniji kada to igra, ali to je njegova greška. Pokazao je da može da odgovor na takve zahteve – naveo je trener crveno-belih.

Trener Javora Aleksandar Janjić istakao je da je Zvezda zasluženo došla do pobede.

– Publika koja je došla u velikom broju imala je šta da vidi. Pripremali smo se za to da ćemo imati malo šansi i mislim da je Gafurov morao da postigne gol koji bio doneo drugačiji tok. Zvezda je zasluženo došla do gola, dali smo sve da se vratimo, ali nismo uspeli – zaključio je Janjić.

U 8. kolu nacionalne Superlige Crvena zvezde sledećeg vikenda gostuje u Lučanima ekipi Mladosti, dok Javor dočekuje niški Radnički.

Pogledajte kako je reagovao Predrag Rajković pred kamerama posle ove pobede i šta je reka o odlasku iz Zvezde.

0
0

6 Komentara

  1. Crnogorski tim je trenutno prvi do derbija kada srpski tim preuzima lidersku poziciju. Direktor, sportski direktor, trener, većina igrača – sve Crnogorci. Kod Partizana direktor, sportski direktor, trener, većina igrača – sve Srbi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter