1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SL: Zvezda preuzela vrh tabele, Voša razbila Pazarce! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.15 u 20:59

Fudbaleri Crvene zvezde preuzeli su vrh tabele Superlige Srbije pošto su večeras na svom stadionu savladali ekipu Javora rezultatom 1:0 (1:0). U preostala dva večerašnja meča, Vojvodina je deklasirala Novi Pazar – 4:0, dok Voždovac i Čukarički odigrali bez golova – 0:0. 

Crvena zvezda je do pobede došla golom Kataija u 34. minutu kada se lepo oslobodio svojih čuvara i poslao loptu u drugi ugao za velika tri boda. 

Gosti su hrabro ušli u meč i u 12. minutu mogli su da iznenade Zvezdu. Grujić je izgubio loptu, ona je stigla do Dražića koji nije uspeo da ugrozi Rajkovića.

U 23. minutu, sudija je napravio veliku grešku pošto nije dosudio penal za Zvezdu. Luka Jović pronašao je dugom loptom Vieru koji je izašao sam ispred golmana Javora koji ga je oborio, ali sudija nije reagovao.

https://www.youtube.com/watch?v=IzB1lk0qcPk

U drugom poluvremenu, ZVezda je kontrolisala igru, nije viđeno mnogo pravih prilika, a prvu konkretniju šansu domaći su imali u 70 minutu, kada je Vieira bio neprecizan volejom posle dodavanja Petkovića sa desne strane.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda (4-2-3-1): Rajković – Petković, Pavićević (od 90+3 Luković), Jovanović, Ristić – Donald, Grujić – Vered (od 46. Plavšić), Katai, Vijeira – Jović (od 70. Stojanović);

Javor (4-2-3-1): Đogatović – Crnomarković, Milović, Gajić, Miletić – Docić, Đokić – Zečević, Eliomar, Gafurov (od 75. Vujović) – Dražić (od 62. Josović).

[/stextbox]

U Novom Sadu, Vojvodina je nastavila sa sjajnim partijama, a na “Karađorđu“ je ovaj put pao Novi Pazar, dok su Voždovac i Čukarički odigrali bez golova.

Strelci za Vojvodinu bili su Babić, Ivanić, Paločević i Stanisavljević, dok je počasni pogodak za goste postigao Rušević u nadoknadi vremena.

Goleada je počela već u 30. minutu kada je Srđan Babić sjajno reagovao na asistenciju sjajnog Mirka Ivanića donevši prednost svom timu.

Asistent kod prvog pogotka povisio je prednost svog tima u 67. minutu. Na novi pogodak u mreži Pazara čekalo se svega pet minuta, pošto je u 72. minutu precizan bio i Pavločević.

Sudbinu Pazara „betonirao“ je sjani Stanisavljević u 86. minutu. Ipak, u sudijskoj nadoknadi, gosti su uspeli da postignu počasni pogodak preko Ruševića.

Superliga, 7. kolo:

Petak:

Radnički Niš – Radnik 1:1 (1:1)
/Trifunović 13 – Ćulum 9/

Subota:

Spartak – Metalac 0:3 (0:0)
/Merdović 33, Stanojević 46, Sedlar 48/

Rad – Jagodina 0:0

OFK Beograd – Mladost 0:1 (0:1)
/Rogač 9/

Borac – Partizan 1:3 (0:1)
/Knežević 72 – Trujić 38, Balažic 50, Lukić 71/

Nedelja:

Crvena zvezda – Javor 1:0 (1:0)
/Katai 35/

Voždovac – Čukarički 0:0

Vojvodina – Novi Pazar 4:1 (1:0)
/Babić 31, Ivanić 68, Paločević 73, Stanisavljević 87pen – Rušević 93/

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter