8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA CEO SVET VIDI: Rajkovićev šmekerski potez šokirao novinarku! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.15 u 21:36

Fudbaleri Crvene zvezde zauzeli su vrh tabele pošto su večeras pobedili ekipu Javora rezultatom 1:0, a kapiten Predrag Rajković nije mogao da suzdrži emocije posle važne pobede. 

Naime, nakon što je za televiziju Arena sport utiske izneo trener Miodrag Božović, Rajković je u sred direktnog prenosa prišao novinarki Jovani Guzijan i poljubio je. 

https://www.youtube.com/watch?v=D7CBkcy32a0

(Izvor: Youtube/FootballTV)

0
0

8 Komentara

  1. Da ceo svet vidi cigansku kulturu i „duhovitost“. To ih je ovaj njihov naucio, siluj, otimaj, ktadi, ne pitaj samo trpaj u svoje dzepove, a sta drugi misli i hoce to nema veze, DA CEO SVET VIDI, POSTO CEO SVET ZNA O“ciganskoj “ FILOZOFIJI, OVO JE SAMO DOKAZ SVEGA. Nije on kriv , ne zna jadn, nikad nije nista „osvojio“ smekerski, samo na silu i na prepad.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav glup naslov!Šta je tu šmekerski?Da joj je poklonio ruzu to bi bilo šmekerski!Da ljubiš nekog ko to mozda ne zeli je kulovski!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter