19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Zvezda bi prošla Ludogorec; Navijači da navijaju, a ne da vode klub

Objavljeno: 10.08.15 u 19:55

Sada već bivši generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić gostovao u emisiji „Oko“ na Javnom servisu, zajedno sa Ratomirom Dujkovićem i Božidarom Cerovićem.

Govoreći o razlozima svoje ostavke i šta će se dešavati u budućnosti sa klubom iz Ljutice Bogdana Terzić je kao ključan momenat istakao nedobijanje licence za učešće u takmičenjima UEFA jer bi prema njegovom mišljenju prošlogodišnji tim Crvene zvezde sigurno eliminisao Ludogorec i plasirao se u Ligu šampiona.

– Nedobijanje UEFA licence je samo kulminacija lošeg rukovođenja klubom godinama unazad. Sigurno da je time mnogo izgubljeno, znamo da ulazak u Ligu šampiona donosi minimalan prihod 14 miliona evra, a siguran sam da bi onaj tim Crvene zvezde prošao Ludogorec, koji je dodeljen Partizanu žrebom, rekao je Terzićm, a prenosi Mondo.

Terzić je dodao i da navijači često ne razmišljaju racionalno odnosno da ih neretko nose emocije.

– Što se tiče navijaca, oni su bogatstvo kluba. Problem je što bi oni trebalo da navijaju, a ne da rukovode klubom. Oni se rukovode emocijama, a to nije dobro kada se donose mudre i racionalne odluke. I ja kao navijač Zvezde volim da ona pobeđuje i bude šampion. Da bude šampion Evrope, ali da li je to realno u ovom trenutku. Na Skupštini smo rekli da je cilj stabilizacija kluba, pa podmlađivanje tima, pa tek onda rezultati. Svi članovi su usvojili moj program za naredni period, a šta se dogodilo 20 dana posle, stvarno nemam odgovor, objasnio je Terzić.

Raspisivanje izbora za rukovodeće organe u Crvenoj zvezdi planirano je za 15. septembar, a do tada će klub voditi predsednik Svetozar Mijailović i Zvezdan Terzić, koji je u ostavci.

U međuvremenu je Crvenu zvezdu pojačao mladi reprezentativac, Vukašin Jovanović je pričao o novoj ulozi u timu, a Delije su na specifičan način pozvale Zvezdaše da u sredu napune Marakanu.

0
0

19 Komentara

  1. To vi Tvorzicu pricate o prosloj sezoni. Vi prethodnu sezonu u JSL ne bi zavrsili iznad 6. mesta da vi nije bilo sudija, a pricas kako bi pobedili Ludogorec koji je prosao u nokaut fazu LS. Stvarno si vise nego BEZOBRAZAN i svakim danom sve vise potvrdjujes da si jedno najvece ZLO srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda ne bi ni stigla do Ludogoreca, baš kao što ove nije ni do druge polovine jula, a kamo li do avgusta u kvalifikacijama.

    0
    0
    Odgovori
  3. nije problem sto je Terza otisao nego sto se vi -navijaci-bavite poslom koji nije u opisu posla….svako da radi svoj posao i za to da snosi odgovornost…a ne vi trazite smenu gde joj nije mesto….zvezda u srcu

    0
    0
    Odgovori
  4. …dajte ljudi ko bi mogao trenutno upravljati tom klubu a kamoli trenirati tu ekipu. U takvim okolnistima i bog bi kapituliro i reko s bogom.

    Ako je istina da navijači vode klub onda bi se trebalo otarasiti od tih takozvanim vođama i njima bez milosti oštro stati u kraj. Večina od njih nema posla pa misle da su najpametniji kad urlaju i skandiraju parole na severu.

    Jadni ste vi svi. Napravite plan kako bi mogao klub iz te krize izači budite kreativni a ne kako če te oterati ljude na kormilu i sponsore iz zvezde pa tako če da bude sve još gore i klub možda iči u stečaj.

    0
    0
    Odgovori
  5. potpuno se slazem sa terzicem u vezi navijaca. nek izaberu vodju da vodi klub. kad hoce za sve da se pitaju nek nabave pare.

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa i Partizan bi prošao Kairat! A da li Terzić zna da Zvezda ima više nego duplo manje bodova (rejting) od Partizana i da zbog toga ide od prvog kola i da već u drugom kolu (možda) ne bi bila nosilac tako da bi već tada dobila jačeg protivnika i najverovatnije ispala. Dakle, da bi Zvezda došla do LŠ morala bi predhodno da izbaci 4 protivnika od kojih 3 imaju veći koeficient od nje. Igrala bi LŠ a ispada u prvom kolu?

    0
    0
    Odgovori
    • Nek’ si mu rekao! Čovek ladno nije svestan da oni nisu u istoj poziciji kao FKP i da njima Ludogorec prošle godine ne bi mogao biti protivnik, nego neko iz grupe povlaštenih…
      Jadniče, bolestan…

      0
      0
      Odgovori
  7. Zasto objavljujete intervjue teskih psihickih bolesnika. Ovoga bi trebalo konzilijum psihijatra izCZ-a da pregleda i smesti u celiju

    0
    0
    Odgovori
  8. Ti si svoju racionalnost i znanje pokazao sa Keiratom, i postavljanjem neslavnog rekorda ispadanjem u prvom kolu kvalifikacija. I njih si mislio da ćeš da pregaziš kao baru, pa si se udavio. Stoga ti i ne uzimam za zlo lupetanje o Ludogorecu, jer je očigledno koliko si stručan. A potvrdu tvoje stručnosti ima i sudstvo, kao i interpol… Kako si ti nama poručio da navijamo jer je to naš posao, tako ti nastavi negde drugde da pajaš jer je očigledno to tvoja struka, obzirom da si za fudbal duduk…

    0
    0
    Odgovori
  9. DIREKTNIM POTOMCIMA BLUDNICE-NECE SE OSTVARITI OCEKIVANI SAN, SAMPION CE ZAUVEK BITI PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter