3
Domaći fudbal

ZVEZDA NE STAJE: Novi igrač stigao na stadion ‘Rajko Mitić’! (FOTO)

Objavljeno: 10.08.15 u 15:22

Crveno-beli ne staju. Doskorašnji vezista Spartaka iz Subotice Srđan Plavšić novi je igrač Crvene zvezde, potvrđeno je iz kluba na Marakani.

Omladinski reprezentativac Srbije je na stradionu „Rajko Mitić“ već potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima. U pitanju je igrač koji ima 19 godina, igra na poziciji krilnog veziste, a pre Spartaka igrao je za CSK iz Čelareva.

Za omladinsku reprezentaciju Srbije igrao je četiri puta, a povreda ga je sprečila da bude na spisku selektora Veljka Paunovića za Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Zanimljivo, od dresa Spartaka oprostio utakmicom protiv Partizana u Humskoj 1, u kojoj je njegov doskorašnji klub poražen 1:2. Najpre je Partizan izašao u javnost sa spornim situacijama, a Spartak je imao odgovor na to…

Zanimljiva vest stigla je danas i iz Zvezde. Kapiten Rajković je imao jednu čudnu dužnost pre meča sa Voždovcem. 

0
0

3 Komentara

  1. Namece mi se pitanje:da li je vazan kvalitet ili KVANTITET, u slucaju ovog drugog postoji objasnjenje, a to je terza i provizija za sebe od svakog igraca, sto ih je vise, tim bolje po njegov dzep, a sve o trosku fkcz.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter