4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RAJKOVIĆ IPAK ODLAZI? Junajted i Real pokrenuli slagalicu

Objavljeno: 10.08.15 u 20:17

Pre samo nedelju dana se glasno šaputalo o eventualnom odlasku Predraga Rajkovića iz Crvene zvezde u turski Galatasaraj, a ta priča je ponovo aktuelizovana nakon što se prvi golman istanbulskog kluba našao na izlaznim vratima.

Naime, nakon što je postalo sve izvesnije da će David de Hea napustiti Old Traford i preći u madridski Real engleski klub se dao u potragu za golmanom koji bi mogao da bude konkurencija Serhiju Romeru, a izbor je pao na iskusnog Urugvajca Fernanda Musleru.

Ako do tog transfera dođe to bi značilo da se otvara mesto za Rajkovića u Galatasaraju koji bi pored toga imao i više novca na raspolaganju u ubeđivanju sa trenutno „okrnjenom“ upravom Crvene zvezde.

U prvom pokušaju Turci su ponudili samo dva miliona evra za 19-godišnjeg reprezentativca Srbije što je na Marakani glatko odbijeno.

Ko je tokom dana pojačao crveno-bele saznajte OVDE, a šta je glavni razlog Zvedinog posrtanja po mišljenju Zvezdana Terzića možete da pročitajte klikom OVDE.

0
0

4 Komentara

  1. Sve ono sto je uradio sa reprezentacijom i cena koju je tada imao upropastio je za mesec dana u Cz i ako ostane do zime ni milion nema da vredi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ova priča sa Zvezdom i Rajkovićem gora od bilo koje indijske serije… Čekajući godoa…
    Da li vi ponavljate jedan te isti tekst zadnjih par meseci na svaka dva dana samo menjate imena klubova ili šta? Mislim da ste ga preselili do sada u sve top 10 klubove Štanije, Engleske, Italije, Portugala, Belgije, itd…

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Zadnji trzaji uprave u ostavci ili pokusaju, da jos ucare koji $…DOZVOLILI STE DA VAS UPLASI JEDNA OBICNA LUDACKA SALA , OD STRANE RENT-A-CAR NAVIJACICA PUDLICE IZ ZELEZNIKA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter