0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

MILINKOVIĆ: Biće prilike da vratimo dug Dinamu i APOEL-u, važno je da postignemo gol u gostima

Objavljeno: 07.08.15 u 14:04

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je oprezan uoči duela sa Bate Borisovim, u plej-ofu za Ligu šampiona, da očekuje žestoke duele i dodao da bi njegovoj ekipi postignut gol u gostima „otvorio vrata raja“.

Fudbaleri Partizana igraće u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona protiv beloruske ekipe Bate Borisov.

Prva utakmica igraće se 18. avgusta u Belorusiji, a revanš je na programu 26. avgusta u Beogradu.

– Reč je o ruskoj školi, ekipi koja je prošle godine igrala Ligu šampiona i sve to ukazuje na dva žestoka duela. Ali naš zadatak i želja je da u dva meča budemo bolji. Dobro okolnost za Partizan je da nam je Vuk Rašović u Dinamu iz Minska i u ponedeljak se igra derbi njihovog prvenstva, pa ćemo imati svoje predstavnike na tom meču i videti Bate na delu, rekao je Milinković na konferenciji za novinare, prenosi agencija Beta.

– Ništa ne može da se kaže unapred, to je snažna ekipa koja ima iskustvo, ali znate koliko mi to želimo i spremićemo se za taj dvoboj, dodao je on.

Upitan da li je dobro što je revanš u Beogradu, Milinković je rekao da je značajno postići gol na gostujućem terenu.

– Kada gledamo evropske utakmice uvek je cilj da se u gostima postigne gol, naravno da se napravi što bolji rezultat, ali gol tamo otvara vrata raja. Ja sam uvek oprezan, nisam euforičan i respektujem protivnika. Moramo da budemo mirne glave, želje su u srcu, ali sve to mora da se napravi na terenu, rekao je on.

Upitan koju ekipu je želeo za protivnika, Milinković je rekao da je „navijački strašno želeo Dinamo iz Zagreba i Apoel“.

– Navijački strašno sam želeo Dinamo iz Zagreba svim srcem, a odmah zatim Apoel, iz vrlo prostog razloga. Želja mi je bila da i jednima i drugima vratimo milo za drago, ali biće neke druge prilike, rekao je Milinković.

Klikom OVDE upoznajte se detaljnije sa narednim protivnikom Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a OVDE saznajte ko je najnovije pojačanje crno-belih, radi se o reprezentativcu Crne Gore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter