8
Domaći fudbal

POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Partizan doveo zadnjeg veznog! (FOTO)

Objavljeno: 07.08.15 u 13:01

U danu kada je Partizan dobio protivnika u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, stiglo je novo pojačanje i to na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Partizan je dobio poslednjeg rivala na putu ka eliti, biće to beloruski šampion BATE Borisov, ali i pored toga crno-beli ne prestaju da jačaju svoje redove.

Neposredno pred žreb stigao je novi potpis, u pitanju je Nebojša Kosović, 20-ogodišnji fudbaler sredine terena, koji je sa Partizanom potpisao četvorogodišnji ugovor. Ugovor je potpisan u prisustvu generalnog direktora Partizana Miloša Vazure.

Kosović je karijeru počeo u Vojvodini u generaciji sa Mijatom Gaćinovićem, igra na mestu zadnjeg veznog, a iz Vojvodine je otišao u Standard iz Liježa, koji ga je prošle godine poslao na pozajmicu u Ujpešt Dožu iz Budimpešte. Član je mlade reprezentacije Crne Gore, a u Partizanu je zadužio dres sa brojem 27.

0
0

8 Komentara

  1. Ja sam cuo za Kosovica a ko nije, morao bi da se baci vise na sportsku stampu ili kako zna i ume da se vise obrazuje sportski.

    0
    0
    Odgovori
  2. Momak je u omladincima vose dominirao za neku buducnost igrac u perspektivi treba licirati sta je ovom timu urgentno to he l.b. i sta cemo sa bandalovskim treba jos jedan igrac bizinovu zivkovicu i oumaru da pomogne neznam sta je sa tim markinjosem dali se odustalo ili ne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter