6
Evrokupovi

EKSPRESNO REAGOVALI: BATE Borisov se opasno pojačao za Partizan!

Objavljeno: 07.08.15 u 22:24

Istoga dana kada se saznalo da će im rival u plej-ofu za Ligu šampiona biti Partizan, BATE Borisov je ekspresno doveo veliko pojačanje.

 

Beloruskog prvaka pojačao je, odnosno vratio se,  Aleksandar Hleb (34), nekadašnji vezista Štutgarta, Arsenala u Barselone. Igrač koji u drsu nacionalnog tima Belorusije ima 69 utakmica  i 6 golova na kontu po treći put u karijeri će nositi dres BATE Borisov i pokušati da sa njima izbori Ligu šamiona.

Hleb se iz Borisova davne 2000. preselio u Štutgart. Briljirao je u Bundesligi, potom i u Premijer ligi Engleske, ali ne i u španskoj Primeri. Za Barselonu je odigrao samo 19 utakmica, ali bio je bio deo tima evropskog prvaka pre devet sezona.

Katalonci su ga potom redom slali na pozajmice u Štutgart, Birmingem i Volfsburg. Godine 2012. odlazi u Krila Sovjetov, pa potom u Tursku, u Konju i Genčerbirligi.

Reagovao je i Partizan i doveo pojačanje. Da li adekvatno?

Upoznajte podrobno narednog rivala crno-belih.

0
0

6 Komentara

  1. I mi bi se jos OPASNIJE POJACALI DA SU NAMA PREUSMERILI SPONZORSTVO TELEKOMA I GASPROMA, MADA JOS NIJE KASNO DA PREBACE NOVAC NA PRAVU ADRESU !!! .!. XXAAXXAA .!. ZATO MOJ PARTIZANE, NEMAS OBAVEZU PREMA NIKOM, OSIM, PREMA TVOJIM GROBARIMA, UVEK LUDO ODANIH SVOME KLUBU DO SMRTI, ODABRANOM(posebnom..) SOJU LJUDI I IGRACIMA SVETINJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter