0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Steaua je izazov za nas, pokušaćemo da slavimo

Objavljeno: 21.07.15 u 17:53

Trener Partizana Zoran Milinković čestitao je svojim izabranicima pobedu nad Dilom Gori i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Milinković je posle trijumfa sa 2:0 u Tbilisiju istakao i da su ‘crno-beli’ imali veliku želju u oba meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču, šampion Srbije je slavio sa 1:0.

– Osnovni cilj na revanšu u Gruziji bio je da postignemo gol. To smo uspeli u prvom poluvremenu, kasnije je sve bilo mirnije i rutinski smo meč priveli kraju – izjavio jeMilinković posle utakmice.

Šef stručnog štaba Partizana dodao je da je njegov tim u revanšu na imao više prostora za kombinovanje i akcije.

– Dila se u Beogradu isključivo branila, što mi se nije dopalo. Želim joj mnogo uspeha u domaćem šampionatu – naglasio je Milinković.

Sledeći rival Partizana, skoro je izvesno, biće bukureštanska Steaua, koja je u prvoj utakmici kao gost pobedila slovački Trenčin sa 2:0.

– Biće to istinski izazov za nas. Steaua je veliki klub sa bogatom tradicijom. Ipak, pokušaćemo da budemo bolji – zaključio je Milinković.

Trener domaće Dile Gori Uča Sosijašvili priznao je da je u narednu rundu prošao bolji tim.

– Partizan je zasluženo slavio. Propustili smo nekoliko odličnih šansi, trudili se koliko smo mogli, a sve je bilo rešeno kada su gosti postigli gol. Želim Partizanu uspeh u nastavku kvalifikacija – rekao je Sosijašvili.

Nema veze sa evropskim takmičenjem, ali jako je zanimljiva izjava Slaviše kokeze o suđenju u prvom kolu Superlige Srbije.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter