1
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/Youtube

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Partizan pobedio i u Gruziji, neka se spremi Steaua (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.15 u 16:27

Fudbaleri Partizana trijumfovali su i u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su u Gruziji savladali šampiona te države ekipu Dila Gori sa 2:0 odnosno ukupnim rezultatom 3:0.

Domaći su i u prvom poluvremenu drugog meča pokušali sa istom taktikom koju su koristili u Beogradu odnosno čekali su šansu iz kontranapada i dočekali su nekoliko njih, ali sve se završavalo udarcima iz daljine koji su obično završavali pored Živkovićevog gola.

Partizan je terensku inicijativu konačno materijalizovao u 37. minutu kada je Brašanac savladao Ševčenka odnosno pošlo mu je od noge ono što nije Andriji Živkoviću koji je pre njega dva puta bio u solidnoj prilici.

Domaći su i u drugih 45 minuta na isti način pokušavali da dođu makar do izjednačenja, ali udarci njihovih igrača uglavnom nisu pogađali okvir gola, a i kada jesu odlično je reagovao Živko Živković.

Odluka je pala u 64. minutu kada je Abubakar Oumaru posle duplog pasa sa Andrijom Živkovićem drugi put savladao Ševčenka islkupivši se tako za promašaj koji mu se desio nekoliko minuta ranije.


(Izvor: Youtube/andjelis72)


(Izvor: Youtube/MojaSportTV)

Do kraja meča sve je bilo puko odrađivanje posla pošto je bilo jasno da Dila ne može da postigne četiri gola i tako napravi potpuni preokret.

Partizan će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz dvoboja rumunske Steaue i slovačkog Trenčina, a prvi meč je na programu već narednog utorka u Beogradu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Dila Gori – Partizan 0:2 (0:1)

Strelac: Brašanac 37, Abubakar 64
Stadion: „Tengiz Burjanadze”
Gledalaca: 5.000
Sudija: Danijel Stefanski (Poljska).
Žuti Kartoni: Modabadze, Navalovski, Martssvaladze (Dila Gori) – Brašanac, Balažic (Partizan)

DILA GORI: Ševčenko, Kurcsilava, Bagajev, Kvakhadze (kapiten), Navalovski, Papava (46 Kvirkija) Iluridze (46 Mašukov), Martsvaladze (82 Eristavi), Dzarija, Gvalia, Modebadze. Trener: Uča Sosiašvili.

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Ćirković, N. Petrović, Babović (kapiten), Jevtović, Brašanac (80 S. Ilić), A. Živković, Božinov (69 Ninković), Oumaru (87 Šaponjić). Trener: Zoran Milinković.

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter