4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOKEZA: Neka sudije zadrže kurs i nivo suđenja kao u prvom kolu

Objavljeno: 21.07.15 u 16:42

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza kaže da je suđenje bila pozitivna stvar koja je viđena u prvom kolu Superlige. On je pozvao na smirivanje tenzija među čelnicima ‘večitih’ i FSS. 

Prvo bih se osvrnuo na pozitivne stvari koje su se dešavale u prvom kolu, pre svega na suđenje i činjenicu da nemamo primedbu bilo kog kluba na rad sudija, niti je bilo nekih većih sudijskih grešaka. Ovu priliku bih iskoristio i da apelujem na sudijsku komisiju i sudije da zadrže ovaj kurs i nivo suđenja u budućnosti – rekao je Kokeza agenciji Beta.

Predsednik Sudijske komisije Zoran Petrović mu je dao taj podatak. Rekao je Kokeza i da je njegova funkcija trenutno „prilično nezahvalna“ jer je član Upravnog odbora crveno-belih, ali i predsednik Fudbalskog saveza Beograda i potpredsednik FSS-a.

Nezahvalni su i uslovi za igru.
Igra se na 40 stepeni i klubovi moraju da se ubrzaju sa izgradnjom reflektora kako bi igrači imali normalne uslove za igru – kazao je Kokeza.

Podsećamo, utakmicom OFK Beograd-Crvena zvezda bavi se UEFA, ali kod nas po svemu sudeći ništa nije sporno i pritužbi nema…

Tako nešto rekao je i Dražić.

0
0

4 Komentara

  1. Dobro brajko da li te je covek nesto uvredio ili bilo koga, da li ima kriminalni dosije, nema i u chemu je problem, koliko vidim lepo radi posao i uvek je umeren u izjavama. A to da coveka vredjas bez razloga je opsta nekultura, to sto si ti besposlicar i neradnik nije niciji problem nego samo tvoj i nije ti niko drugi kriv ni vucic ni kokeza vec ti sam, i to sto si nezadovoljan svojim zivotom si sam kriv pa svoju nemoc iskazujesh kroz bez pa vredjas druge na internetu iako o tim ljudima neznash ama bas nista

    0
    0
    Odgovori
  2. spustimo tenzije-dok mi krademo-mir i tisina molim, terza sef ja njegov zamenik i tisinu hocu da cujem, pa ovaj veprov lik treba zatvoriti u nekoj kocini, za svinje.Mir i tisina molim UEFA ce to razresiti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter