5
Fudbal

ZVEZDA U OFANZIVI: Zna se ko stavlja treći paraf na ugovor?

Objavljeno: 14.06.15 u 18:46

Već je izvesno da će na stadion ‘Rajko MItić’ stići Zoran Rendulićč iz Čukaričkog i Partizanovo dete, Nemanja Radonjić. A sve je izvesnije i koji će to fudbaler treći staviti paraf na ugovor sa vicešamionom Srbije, Crvenom zvezdom. Reč je o igraču Vojvodine, Mirku Ivaniću.

Beogradski crveno-beli su već uspostavili kontakt sa Novosađanima, piše MozzartSport. Ivanića, koji je od početka letnje pauze želja Zvezdana Terzića, gledao je i Grof Božović, koji ima samo reči hvale kada je ovaj fudbaler u pitanju.

Budući da čelni ljudi sa Marakane žele da odobrovolje Božovića, posebno posle neugodne i napete situacije, nema sumnje da će dati sve od sebe da Ivanić dođe u Zvezdu.

Mladi vezista (22) ima važeći ugovor sa Vojvodinom, pa osstje da se vidi šata je i koliko Zvezda spremna da ponudi i učini ne bi li ovog igrača dovela u svoje jato.

Na spisku želja su, podsećamo i Milan Rodić i Toze Marek.

0
0

5 Komentara

  1. Ovo sta radi Zvezda i kako dovodi igrace pokazuje jasno stanje u drzavi, drustvu i nasem fudbalu. Ni sam gdin Terzic ne zna vise koliko Zvezda ima alternativnih racuna i „firmi“ preko kojih posluje godinama nezakonito. Gde to ima da klub u blokadi dovodi igraca i pritim mu nudi platu od 200 000e kao Zvezda u slucaju Krasic, Zigic… Ko im i sta garantuje da ce racun biti odblokiran, te ko brani interes samog igraca i garantuje da ce biti isplaceni ? Posle se desi slucaj “ Bronowitzki“ da coveku duguju 8 godina a klub svake godine ne moze nove igrace da registruje ili licencu da dobije. Katanac mili moji u interesu Zvezde i fudbala pa lepo od Beogradske zone da krenemo iz pocetka sa klincima iz sopstvenog pogona te za 5-6 god da imamo tim i finansijksi stabilan klub. Zvezdas sam do srzi ali ovoj bagri stati u kraj i ne patiti klub nego ga legalno uvesti u program reozivljavanja. Nije to jedini velikan koji je posrnuo, mnogi su i mnogi ce. Rendzers iz skotske je najbolji primer slicno su i bugari s lokomotivom uradili i spasili ime i tradiciju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to ce biti na dodjem ti kad budem imao ili tuzi me,a ja cu kao ekonomski ekspert iz kosarke da izbrisem dugove jer necu da ih platim.

    0
    0
    Odgovori
  3. iako sam navijac zvezde pitam se od cijih i od kojih para se planiraju ovi transferi, jer verujem da ce posle prelaznog roka poceti tuzbe za dugovanja, a i ne znam da li ovi koji dolaze igraju iz ljubavi prema zvezdi ili za pare, videcemo kad krene,jer smatram da nas dr. Poternica uvaljuje u jos vece probleme i dugove jer ni jedan problem nije resio samo odlaze resavanje isti i kada to dodje jednog dana na red, ne znam kako ce mo se izvuci, inace da su vratili 10 milki duga a ni jedna transfer prodaja nije obavljena je i prica za malu decu i pitam se kao stari zvezdas dokle vise i cemu sve ovo vodi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter