11
Domaći fudbal

TRESE SE TOPČIDERSKO BRDO: Partizanovo dete je prvo pojačanje Crvene zvezde!

Objavljeno: 13.06.15 u 19:09

Mladi fudbaler koji je svoje prve igračke korake naučio u Partizanu, prvo je pojačanje njihovog ‘večitog rivala’ u ovom prelaznom roku.

Kako piše ‘MozzartSport’, Nemanja Radonjić će pojačati tim Miodraga Grofa Božovića. Slično Milošu Bosančiću prošle godine i ove sezone Crvena zvezda pojačanja je tražila u bivšim izdancima Partizanove škole, a koji su nekoliko puta isticali svoju naklonjenost crveno-belim bojama.

Talentovani krilni fudbaler obavio je razgovor sa čelnicima Crvene zvezde i ako sve bude u redu on će sa ostatkom tima krenuti na bazični deo priprema u Terme Čatež 16. juna. Ostalo je da crveno – beli naprave dogovor sa Romom, pošto je Radonjić pod ugovorom sa italijanskim velikanom.

Mladi, ali veoma temperamentni fudbaler je prve fudbalske korake napravio u Partizanu, ali nije stigao da ostavi veći trag u prvom timu i iskoristio je prvu priliku da ode u inostranstvo. Prvo je potpisao ugovor sa Romom, a onda otišao u Empoli na pozajmicu, međutim, i tamo je nastavio sa svojim problematičnim ponašanjem i noćnim životom.

Iako je bio član Partizana Radonjić nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu. Bio je redovan na evropskim utakmicama crveno-belih, a takođe bio je prisutan na proslavi šampionske titule prošle godine.

0
0

11 Komentara

  1. Ovo je novi Kristijano Ronaldo svi to znaju i plaše se,žalosno je ako nezaigra za Zvezdu,Antonovca dovedite najbolji bek u evropi,mali plavšić i ako dođe Srnić,Ivanića pre Gaćiunovića,može obojica,Kovačevića ostaviti i Stojanovića,Špic može nov Kakav Orlandić on nezna još da se kreće

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan obican prepotenko, koji ima neosporiv kvalitet ali ponasanje klinca od 10 godina. Mogao je dosta toga vise da postigne.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bosančićevim stopama uspeha! 😀 Škart igrač u škart ekipi…
    Došao i on u zvezdu da završi „karijeru“…

    0
    0
    Odgovori
    • Ma smejurija,kako ovi placeni novinari smisljaju ove bombasticne naslove hahahahaha
      Ovaj sto ga zabari najurili i niko ga nece dobar za komsinicu,isto ko i „veliko pojacanje“ Bosancic pa je vec dobio nogu u dupe,tako ce i ovaj da prodje. Onaj Rendulic isto,“oteli nam igraca“ smejurija,kao da dovode Danija Alvesa iz Barselone sprdnja hahahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter